Connect with us

Revistateo.ro

pantofi

Stiri

Incaltamintea perfecta, in functie de zodie

Zodia iti dicteaza si ce pantofi sa porti. Pentru ca este important si cu ce te incalti, pentru a avea succes, asculta ce iti zic astrele si nu vei da gres.


1. BERBEC

Berbecului ii plac plac pantofii indrazneti, care atrag atentia si te impresioneaza. Va fi atras de modele cu un design special si o culoare unica, care sa scoata din anonimat chiar si cea mai banala tinuta.

2. TAUR

Va dori incaltamintea eleganta si rafinata, dar in acelasi timp comoda. De aceea, cautarile pentru pantofi vor dura ceva timp, pana va descoperi perechea perfecta, si de calitate si frumoasa.

RECOMANDARE: Testul care iti afla starea emotionala si iti spune incotro te indrepti

3. GEMENI

Fie vrea sa socheze, fie vrea sa pastreze un aer cuminte. Geamanul alege intr-o zi cei mai stridenti pantofi din dulap, in alta zi mizeaza pe culori neutre si modele simple. De aceea, intotdeauna are mai multa incaltaminte decat poarta si este foarte versatil.

4. RAC

Alege modele simple, care sa nu il scoata foarte tare in evidenta. Insa isi doreste sa poarte cu placere incaltamintea aleasa, asa ca acorda o atentie deosebita calitatii.

5. LEU

Nu isi doreste nimic banal. Leul iubeste luxul si acest lucru se vede din cap pana in picioare. Pantofii cu aplicatii, paiete sau sclipici parca au fost facuti special pentru el.

6. FECIOARA

Este o zodie serioasa, care nu doreste sa fie ostentativa, asa ca pantofii ei vor fi cuminti. Alege intotdeauna modele clasice, care se potrivesc la mai multe tinute.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top