Connect with us

Revistateo.ro

In Viena poti gusta cel mai delicios tort de ciocolata. De ce sa vizitezi acest oras!

Stiri

In Viena poti gusta cel mai delicios tort de ciocolata. De ce sa vizitezi acest oras!

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa vizitezi Viena, unul dintre cele mai frumoase orase din lume!

Aproape toate atractiile din Viena se gasesc in jurul centrului istoric, una dintre cele mai extinse zone pietonale din Europa. Vei avea nevoie de cel putin un weekend prelungit pentru a te bucura de toate locurile pe care ar trebui sa le vizitezi. Vei gasi numeroase muzee extrem de interesante, printre care si Kunsthistorisches Museum, care curpinde mai multe colectii de arta din numeroase tari intr-o cladire neoclasica fabuloasa.

CITESTE SI: BALI ESTE DESTINATIA DE VIS PENTRU AVENTURIEI. IATA DE CE TREBUIE SA MERGI ACOLO!

Printre alte atractii uluitoare se numara si Catedrala Sfantului Stefan, construita in stil gotic, cu catacombe subterane. Aceasta reprezinta una dintre cele mai frumoase constructii ale Europei, iar scara in spirala din turnul de sud iti ofera una dintre cele mai frumoase privelisti asupra orasului.

In apropierea catedralei vei vedea Palatul Hofburg, care include casa presedintului Austriei, birouri guvernamentale, gradini extrem de frumoase si alte muzee care asteapta sa fie explorate. Acest mare pasaj pietonal este plin de viata, aglomerat de turisti veseli si foarte pitoresc. Vei gasi acolo o multime de tarabe cu inghetata si deserturi specifice, magazine si chioscuri cu suveniruri. Vrei sa gusti din cel mai bun tort de ciocolata din lume? Restaurantul hotelului Sacher se asteapta cu o felie delicioasa de tort Sacher, un adevarat deliciu.

Viena a fost orasul lui Mozart, iar opera de aici este imensa si merita din plin vizitata. In timp ce unele bilete se cumpara cu cateva luni inainet, exista si spectacole la care puteti participa achizitionand biletele pe moment, de la reprezentantii din fata cladirii, imbracati precum Mozart.

1407344319009-40711

1407344319002-30940

1407344319003-31693

1407344319005-40251

1407344319007-40522

Sursa foto: usatoday.com;travelmassive.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top