Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

În ce zi din vara aceasta vei găsi marea dragoste, în funcție de zodie. PLUS: Cum va fi el

În ce zi din vara aceasta vei găsi marea dragoste, în funcție de zodie. Cum va fi bărbatul ales:

1. BERBEC: 4 IULIE
Americanii sărbătoresc Ziua Independenței pe această dată dar tu vei sărbători noua cucerire pe care o vei face. Va fi un bărbat trecut de vârsta de 30 de ani, pasionat de aventuri și de călătorii, iar pe tine te încântă asta.

2. TAUR: 16 IULIE
Razele soarelui îți aduc în sfârșit prințul pe cal alb. Chiar dacă nu vine pe cal ci într-o mașină de lux, chiar dacă nu va fi un român ci un străin, pentru tine totul va fi exotic și vei trăi fiecare moment cu maximă intensitate.

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE: AFLĂ CULOAREA DESTINULUI TĂU!

3. GEMENI: 20 IUNIE
Încă îți vine greu să te recuperezi după relația încheiat de curând însă în momentul în care vei întâlni pe cineva pe care l-ai neglijat mult timp, îți vei schimba total orizonturile. Este un bărbat blond, bine făcut și pasionat de artă.

4. RAC: 29 IUNIE
În sfârșit vei găsi un tip glumeț, cu puțină barbă așa cum îți place și extrem de atent la detalii. Nu te va scoate din ieșiri în oraș și mici cadouri zilnice.

5. LEU: 13 IULIE
Leii se îndrăgostesc iremediabil de o persoană pe care, culmea, o știu foarte bine. Poate lumina soarelui sau căldura de afară le schimbă percepția despre colegul de la locul de muncă.

6. FECIOARĂ: 10 AUGUST
Fecioara iubește cu foc și cucerește tot ce poate în luna august, asta în fiecare vară. Vara aceasta vei întâlni în sfârșit bărbatul acela chipeș, înalt și protector de care aveai nevoie.

7. BALANȚĂ: 16 AUGUST
Pentru tine dragostea este la câțiva metri de casa ta, însă abia vara aceasta vei reuși să deschizi ochii cum trebuie. Acel vecin despre care credeai că era însurat când îl vedeai ducând gunoiul, te vrea de fapt pe tine.

8. SCORPION: 8 IUNIE
Pe 8 iunie Universul tău va fi dat peste cap. Iubirea vieții tale va apărea într-un loc pe care îl frecventezi destul de des: nu arată deloc așa cum îți imaginai, dar te cucerește pe loc.

9. SĂGETĂTOR: 31 IULIE
La sfârșitul lunii iulie îți vei da seama că ceea ce ai lângă tine este adevărata ta dragoste. Îți vei redescoperi iubitul și te vei reîndrăgosti ca o puștoaică de liceu.

10. CAPRICORN: 4 AUGUST
În mod cert, începutul lunii august reprezintă pentru tine un nou început pe toate planurile. Bărbatul pe care îl vei întâlni pe 4 august te va cere în căsătorie a doua zi.

11. VĂRSĂTOR: 30 AUGUST
Ai suferit mult din cauza lui. Te-a părăsit, te-a înșelat, l-ai înșelat la rândul tău, însă de fiecare dată când revine îți place mai mult de el. Primește ultima șansă din partea ta, vara aceasta.

12. PEȘTI: 18 IUNIE
Iubitul pe care ți-l vei face din 18 iunie este exact genul de bărbat pe care ți l-ai dorit: sensibil, dar puternic, glumeț dar cu bun simț, atent dar și pervers. Marea dragoste e la câteva săptămâni distanță/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top