Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

În ce stadiu se află procesul de condamnare la moarte a lui Ionuț Gologan din Malaezia

Ionuț Gologan este unul dintre românii care a visat la o viață mai bună, însă a dorit să o aibă luând pe căi greșite departe de casă: făcea trafic de droguri în Malaezia. Părinții acestuia nu știu cum a ajuns în această țară, însă cert este că de trei ani își face veacul pe tărâmurile asiatice. Cazul lui Ionuț este deja cunoscut în țara noastră și asta după ce a fost prins cu drogurile de autoritățile malaeziene.

Conform legii din acest stat, traficul de droguri este pedepsibil cu moartea, românul riscând să fie spânzurat într-o țară străină lui. Autoritățile române, prin vocea președintelui Iohannis, s-au angajat să îl ajute pe Ionuț să îi schimbe pedeapsa din condamnare la moarte în închisoare cu executare. Familia lui Ionuț, tatăl și bunica, cer disperați Ministerului de Externe să îl salveze de la moartea pe băiatul în vârstă de 23 de ani.

CITEȘTE ȘI: DEMI MOORE, JEFUITĂ DE 200.000 DOLARI

Weekendul care a trecut a fost unul cu vești bune din Malaezia: Ionuț și-a sunat avocatul pentru a transmite câteva cuvinte importante pentru conaționali, dar în special pentru președinte și familie. „Am vorbit cu Ionuț Gologan la telefon. M-a sunat vineri. Trei lucruri importante mi-a spus. De fapt, sunt trei mesaje pe care m-a rugat să le transmit. În primul rând a spus că îi mulțumește domnului Iohannis pentru că se implică în cazul lui.

(…) În al doilea rând, Ionuț mi-a vorbit frumos despre mama lui și mi-a spus că nu ar mai trebui să se spună în presă lucruri urâte despre dânsa, pentru că, indiferent de cum s-a comportat, ea rămâne mama lui. În al treilea rând, a avut un mesaj pentru bunica lui, căreia îi transmite să fie liniștită, că totul va fi bine”, a declarat avocatul pentru cancan.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top