Connect with us

Revistateo.ro

Ierburi si condimente care te ajuta sa slabesti

Cura de Slabire

Ierburi si condimente care te ajuta sa slabesti

Cand tii o cura de slabire, este bine sa ai grija ce iti gatesti, dar si cum iti condimentezi mancarurile, mai ales salatele. Uite cateva ierburi si condimente care te ajuta sa slabesti. Pe langa arderea grasimilor, acestea dau si savoare mancarurilor.

Ierburi si condimente care te ajuta sa slabesti

1. Turmeric
Acest condiment creste temperatura corpului si imbunatateste metabolismul, ceea ce te ajuta sa arzi mai repede grasimile.

2. Scortisoara
Scortisoara este un condiment puternic, care iti ofera o senzatie de satietate pentru o perioada mai lunga de timp, ceea ce te tine departe de tentatiile care se depun pe solduri.

Ierburi si condimente care te ajuta sa slabesti

CITESTE SI: Cea mai simpla detoxifiere: Mixul de 4 condimente care CURATA organismul de TOXINE!

CITESTE SI: Top 7 condimente cu proprietăți vindecătoare

3. Praf de ardei Cayenne 
Chiar daca nu esti adepta mancarurilor iuti, trebuie sa stii ca daca iti condimentezi mancarea cu acest praf, vei putea slabi mai usor. Acest ardei are proprietati similare turmericului, adica te ajuta sa iti maresti temperatura corpului, intarind metabolismul.

4. Chimen
O singura lingurita cu aceste seminte pe zi te poate ajuta sa arzi caloriile de trei ori mai repede.

5. Ghimbir
Aceasta planta tine sub control nivelul de zahar din sange, mai ales daca ai consumat un meniu bogat in zaharuri si carbohidrati. De asemenea, are un gust intepator, dar care face mancarea infinit mai gustoasa.

6. Usturoi
Chiar daca nu te lasa cu o respiratie placut mirositoare, usturoiul accelereaza arderea grasimilor. Si, trebuie sa recunosti, da un gust deosebit oricarui preparat.

7. Piper negru
S-a dovedit stiintific ca piperul negru blocheaza formarea de noi celule de grasime, ceea ce te impiedica sa iei in greutate. Mancarea iute nu trebuie sa lipseasca din meniul tau, daca vrei sa topesti kilogramele in plus!

Ierburi si condimente care te ajuta sa slabesti

8. Cardamom
Specific bucatariilor din India, aceasta planta poate fi combinata cu scortisoara sau ghimbir, iar mancarurile tale vor fi de doua ori mai delicioase. In plus, are proprietati majore in arderea grasimilor.

9. Papadie
Din ce in ce mai multi bucatari adauga aceasta planta in mancaruri, deoarece ofera un gust deosebit preparatelor. In plus, e bogata in vitaminele A, C si E, ajutand la arderea caloriilor.

Mai stii si alte ierburi si condimente care te ajuta sa slabesti? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: retetegeniale.files.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top