Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOPUL TIGANESC pentru luna OCTOMBRIE 2015: Ce se intampla cu Racii si Scorpionii

Racii si Scorpionii din Horoscopul tiganesc vor cunoaste o perioada de cotitura in jurul datei de 12 octombrie. Citeste ce iti rezerva astrele pentru luna ce vine.

HOROSCOPUL TIGANESC PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2015

PUMNALUL (BERBEC)

Luna octombrie vine cu vesti bune pentru tine. Faci tot posibilul sa te integrezi un noile proiecte care se anunta extrem de profitoare pentru tine si familia ta.

COROANA (TAUR)

Apar surprize neplacute in Casa Banilor. Nu vei reusi sa agonisesti bani nici in luna urmatoare si asta din cauza solicitarilor care vin din toate partile. O datorie veche te pandeste iar plata facturii nu mai poate fi amanata.

SFESNICUL (GEMENI)

Te asteapta momente frumoase in octombrie. Vei avea parte de bucurii mai ales pe plan familial. Nici cu dragostea nu vei sta rau, insa nu te entuziasma prea tare pana nu e ceva sigur.

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

CITESTE SI: HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Previziunile pentru TOAMNA 2015

ROATA (RAC)

Este luna ta! Din 12 octombrie te vei reorganiza pe plan amoros si vei face investitiile pe care ti le-ai dorit in ultimele 12 luni.

STEAUA (LEU)

Incepand cu prima zi a lunii urmatoare, vei vedea totul diferit. Relatiile de prietenie pe care le-ai facut in ultima vreme te vor ajuta sa depasesti problemele ce vor aparea.

CLOPOTUL (FECIOARA)

Te bucuri din plin de noua ta viata. Atentie foarte mari la bani! In octombrie vei fi nevoit sa scoti sume uriase pentru a acoperi cheltuieli banale.

Pagini: 1 2

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top