Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscopul țigănesc pentru luna iunie 2015

Horoscopul țigănesc pentru luna iunie 2015 – Iată previziunile:

PUMNALUL (BERBEC)
Între 20 și 22 iunie vei face o deplasare importantă pe care ai tot amânat-o și care va tranșa un subiect spinos din viața ta. Se anunță furtuni în familie după data de 25.

COROANA (TAUR)
O călătorie scurtă vă va schimba viața în bine înainte de 9 iunie. Fiți atenți la zilele de 15, 16 și 19 bani: apar oportunități de a vă mări buzunarul în mod consistent.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2016

SFEȘNICUL (GEMENI)
Aventurile amoroase continuă la fel ca și până acum. Pe 18 iunie vei cunoaște o persoană nouă în viața ta, iar după 23 a lunii vei recurge la o decizie ce îți va afecta corpul.

ROATA (RAC)
Luna iunie va fi una plină de bucurii pentru tine. Ai parte numai de cadouri de la cei din jur. După 4 iunie încep petrecerile pe care le-ai cam abandonat în ultimele luni.

STEAUA (LEU)
Vei intra ușor în stări deprimante și asta pentru că nu reușești nici în ceasul al 12-lea să te aduni și să îți vezi țelul în viață. Nu mai visa cu ochii deschiși și profită de fiecare moment.

CLOPOTUL (FECIOARĂ)
Ai ceva noroc la dragoste luna aceasta. Te vei întâlni cu două persoane pe care nu le-ai văzut niciodată până acum, dar la care ții enorm. După data de 20 e posibil să apară o plecare în străinătate.

MONEDA (BALANȚĂ)
Petreceri, voie bună și multă speranță de mai bine. Așa se definește felul în care iei viața în piept în luna iunie. Între 9 și 13 iunie vei primi promisiuni greu de crezut de la iubitul tău.

CUȚITUL (SCORPION)
Cineva drag din străinătate se întoarce cu bani mulți pentru tine. După 29 a lunii vei părăsi casa pentru a o lua de la capăt, din nou și din nou.

TOPORUL (SĂGETĂTOR)
Ai șansa de a fi în centrul atenției însă nu îți dorești asta. Ai putea chiar apărea pe sticlă și să devii o mică vedetă, dar îți este teamă. După 23 a lunii vei primi surprize care te vor umple de fericire.

POTCOAVA (CAPRICORN)
Lasă cearta pentru altă perioadă a lunii. Luna iunie nu este prielnică pentru discuții aprinse deoarece se poate provoca un incendiu greu de stins.

CUPA (VĂRSĂTOR)
După 7 iunie, ai de luat o decizie importantă pentru sănătatea ta. Vei ajunge la psihologi și la medici, dar hotărârea finală o vei lua după ce te vei consulta cu cei mai buni prieteni.

CAPELA (PEȘTI)
Dacă în luna mai afacerile au luat-o la vale, în iunie vei fi din nou pe val. Vine vara și afacerea prosperă mai ceva decât în tot anul. După 18 iunie vin bani mulți în viața ta, precum un tsunami.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top