Connect with us

Revistateo.ro

horoscop saptamanal 16 22 martie

Stiri

Horoscopul săptămânal 16 – 22 martie

Horoscopul săptămânal 16 – 22 martie:

Berbec. Eclipsa totală, ce va avea loc vineri, te face să pui stop activităților zilnice, pentru a te bucura de o pauză meritată din plin. Tot fenomenul astral te va îndemna să te mobilizezi și să-ți transformi punctele slabe în atuu-uri, fapt care te va face să avansezi în plan profesional. Simțul practic din aceste zile îi vor face pe șefii tăi să te aprecieze la adevărata valoare, oferindu-ți sarcini care te vor stimula să excelezi în ceea ce faci. Chiar dacă afișezi o imagine de om dur, în realitate ești un altruist, iar cei din jur vor avea ocazia să te cunoască așa cum ești cu adevărat.

Taur. Luna îți va afecta subconștientul în săptămâna aceasta, fapt care îți va da o oarecare neliștine. Este indicat să descoperi ce te face să te simți agitat și chiar să urmezi câteva tehnici de autocontrol. Eclipsa de Soare de vineri te va face să-ți dai seama de anumite lucuri importante care, dacă le implementezi, îți vor aduce multe de câștigat și vei reuși să atragi sponsorii de care ai nevoie pentru proiectele tale. Vei cunoaște câțiva oameni săritori, de care îți va fi greu să te desparți.

Gemeni. Alăturarea Lunii de Venus s-ar putea să dăuneze regimului tău alimentar, iar dacă urmezi o dietă, este posibil să-ți pierzi motivarea și să cazi pradă tentațiilor culinare. Eclipsa de vineri îți va da imboldul necesar pentru propulsarea în carieră, sau, dimpotrivă, este posibil să de suferit la locul de muncă. Totul depinde de alegerile pe care le faci. De vineri și până duminică ești pus pe petreceri, așa că weekendul va fi unul plin de distracție, chiar dacă cineva de acasă îți reproșează că ieși cam mult în oraș.

Rac. Eclipsa de Soare te va transforma dintr-o persoană sufletistă în pâinea lui Dumnezeu. Este cazul să renunți la milogeli și drame, doar pentru a atrage atenția celor din jur, căci șantajul emoțional nu mai este o soluție pentru problemele tale. Tot eclipsa te va face să ridici anumite semne de întrebare legate de locul de muncă și nu ești sigur că ideile exprimate de companie sunt aceleași cu ale tale. Persoanele apropiate sufletului tău, chiar dacă sunt plecate peste hotare, vor juca un rol important în viața ta săptămâna aceasta.

Leu. Fenomenul de vineri te va face să realizezi că toleranța și acceptarea este cheia soluționării conflictelor pe care le ai cu cei din jur, dar și cu tine însuți. Tot eclipsa de Soare îți va influența și comportamentul și vei realiza că lucrurile bune nu trebuie făcute doar pentru a primi ceva în schimb. Deschide-ți sufletul față de persoana iubită în această săptămână și vei vedea cum dragostea va înflori.

Fecioară. De luni și până miercuri este indicat să acorzi o atenție deosebită sănătății tale, în special dacă suferi de boli cardiovasculare ori de hipertensiune arterială. Ar trebui să reduci efortul zilnic, pentru a trece cu bine peste această perioadă. Ai încredere în intuiție când vine vorba de locul de muncă, întrucât nu este suficient să ai doar cunoștințe, ci și cum să le implementezi. Eclipsa totală de vineri te va face să iei decizia de a ierta infidelitățile persoanei iubite și de începe o nouă etapă. Dacă vei reuși să acorzi o nouă șansă relației tale, vei avea doar de câștigat!

Balanță. Eclipsa te poate face să-ți dai întregul regim alimentar peste cap, așa că este indicat să acorzi o atenție sporită alimentației în această săptămână. Nu uita că jobul nu este mereu o competiție, iar tu vei avea mai mult de câștigat dacă le oferi ajutorul colegilor tăi, în loc să le dai peste nas cu abilitățile tale. Atenție la viața personală, căci de vineri și până duminică se pot naște scântei între tine și partener, iar astea pot duce fie la artificii, fie la un adevărat incendiu.

Scorpion. De vineri după-amiază și până duminică dimineață ești expus la boli, sau chiar la accidente, așa că ai grijă să nu te trezești cu migrene, dureri de dinți, ori diferite inflamații. Eclipsa totală de vineri te va face să îți arăți adevăratul potențial profesional, pentru a le demonstra tuturor că nu ești doar un simplu angajat. Învață să accepți defectele celor din jur, în egală măsură cum le apreciezi calitățile. Până la urma, asta îi face speciali.

Săgetător. Este posibil ca la sfârșit de săptămână să iei masa la cineva acasă, așa că nu te ghiftui înainte de asta, căci s-ar putea să-i superi pe cei cu care te vei întâlni dacă refuzi să te așezi din nou la masă. Este posibil ca în această perioadă să dai peste o ofertă de nerefuzat legat de o casă sau un teren. Atenție, căci s-ar putea ca această să nu fie întocmai cu prezentarea vânzătorului. Nu mai încerca să-i schimbi pe cei din jur, căci nu vei reuși altceva decât să dai naștere unor polemici inutile.

Capricorn. Eclipsa de Soare te va convinge că toate acțiunile tale se vor întoarce ca un bumerang, așa că atenție la ce plănuiești împotriva celorlalți. Caută să te exprimi cât mai clar la locul de muncă, întrucît este posibil ca vorbele să-ți fie răstălmăcite. Relațiile cu rudele sau vecinii se vor detensiona în această săptămână. Chiar dacă va mai rămîne o fărâmă de ranchiună, încearcă pe cât posibil să nu readuci în discuție motivele care au dus la certurile dintre voi.

Vărsător. Încearcă în această perioadă să-i apreciezi și să-i iubești pe cei dragi, fără a le mai judeca comportamentele și stilul de viață. Astfel, vei face pace și cu tine însuți. Afacerile personale se vor dovedi profitabile săptămâna aceasta, însă ai grijă cu prietenii care profita de sentimentele tale față ei și-ți vor cere ajutor financiar. De vineri și până duminică ai parte de multe întâlniri, cu prieteni, rude, care te vor sufoca însă până la finalul săptămânii.

Pești. Eclipsa de vineri va fi prilejul perfect pentru a te redescoperi. Fii cât mai inventiv, iar cei din jur vor avea o impresie mult mai bună despre tine. Folosește-te de puterea ta de convingere și vei vedea cum jobul îți va aduce satisfacția profesională pe care o voiai. Atragi admiratorii ca un magnet spre finalul săptămînii, așa că folosește-te de asta pentru a-ți recuceri partenerul, ori pentru a seduce pe cineva care ți-a căzut cu tronc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top