Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOPUL IUBIRII. Afla secretele fiecarei zodii

Stiri

HOROSCOPUL IUBIRII. Afla secretele fiecarei zodii

HOROSCOPUL IUBIRII. Afla secretele fiecarei zodii. Cum cuceresti un Berbec? Ce-l defineste pe Taur in relatiile de cuplu? Leii sufera?

Ce secrete de cucerire exista pentru ajunge la inima unei Fecioare? Afla toate aceste raspunsuri in Horoscopul Iubirii.

BERBEC
Pentru a cuceri un Berbec trebuie sa fii constienta inca de la bun inceput ca trebuie sa ii hranesti pofta pentru aventura si lucruri noi, tot timpul. Berbecii urasc monotonia, fapt pentru care relatiile cu acestia pot deveni de-a dreptul incitante.

CITESTE SIZODIACUL ABORIGENILOR DIN AUSTRALIA

TAUR
Nativii din zodia Taur sunt foarte romantici si senzuali, deopotriva. Persoana care reuseste sa cucereasca un Taur este cu adevarat capabila sa ofere iubire, intrucat Taurii, desi fiorosi si nesiguri la prima vedere, cauta iubirea adevarata si echilibrul intr-o relatie.

GEMENI
Gemenii au energie tot timpul, fapt pentru care de multe ori trebuie sa iei lesa cu tine. Sunt usor de cucerit dar si mai usor de dezamagit. Gemenii nu accepta vorbe frumoase neinsotite de o realitate faptica.

RAC
Firi sensibile, racii apreciaza cel mai mult o imbratisare sau o vorba calda decat un sarut sau o partida de amor. Intrucat sensibilitatea lor atinge cote exagerate uneori, e bine sa tii cont ca orice glumita, oricat de imofensiva ar fi ea, ii poate rani inimioara.

LEU
Este zodia cea mai avida de atentie, de laude, de aprecieri peste masura. Asa se poarta si in relatiile de cuplu. Extrem de egoiste din fire, nu vei auzi de multe ori cuvantul „noi” ci „eu”, chiar daca aveti planurile in comun.

CITESTE SICE ZODIE ESTI IN ZODIACUL FLORAL?

FECIOARA
Fecioarele sunt pretentioase cand vine vorba de perechea potrivita. Acestea cauta ACEL CEVA la partener, si, de multe ori pierde din vedere alte calitati pe care persoana iubita le are.

BALANTA
La fel ca si Fecioarele, au dificultati in alegerea persoanei iubite. Insa, spre deosebire de Fecioare, in cazul Balantelor este ceva specific semnului zodiacal. In speranta gasirii echilibrului perfect, talerele se misca neincetat.

SCORPION
Scorpionii sunt extrem de profunzi. Iubesc aventurile si urasc lipsa de imaginatie a partenerului in materie de dragoste. Scorpionii sunt recunoscuti pentru farmecul lor incontestabil: cu o singura privire cuceresc totul.

SAGETATOR
Sagetatorii adora provocarile in dragoste, cu toate ca au tendinta de a fi instabili. Sagetatorul da tot ce are si o face din suflet, nu asteapta in schimb decat respect. Cea mai potrivita perioada a anului pentru sagetatori, din punct de vedere sentimental, este toamna.

CAPRICORN
Capricornii sunt fermecatori fara sa isi dea seama, ceea ce ii face usor naivi, ca niste copii care se mira mereu cu ochii stralucind. Iubesc sincer pentru ca nu cunosc alte alternative si nu le place sa se minta in primul rand pe ei.

CITESTE SIHOROSCOPUL TOTEMIC

VARSATOR
Cu aceasta zodie exista o mica problema: Nu se indragostesc usor. Insa atunci cand o fac e pentru un timp indelungat. Varsatorilor le place sa analizeze mult situatia si sa isi construiasca planul la perfectiune, astfel incat sa evite orice suferinta amoroasa.

PESTI
Pestii, sunt, de departe, cei mai romantici din tot zodiacul. Prefera sa fie singuri decat sa aiba relatii pasagere. Sunt dedicati trupi si suflet iubirii lor si se refac foarte greu dupa o dezamagire in dragoste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top