Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop Urania – Vezi ce iti rezerva astrele pentru perioada 5 – 11 septembrie 2015.

O săptămână obișnuită. Zodiile norocoase pot sta linistite in aceasta saptamana.

Pe 11/12 septembrie, Soarele se va afla în opoziție cu Kiron pe direcția Fecioară/Pești, aspect care poate umbri starea de sănătate a aparținătorilor celor două zodii. Cele două planete personale – Venus și Marte – în tranzit prin Leu, chiar dacă nu se află în conjuncție, aduc un beneficiu real Leilor.

Horoscop Urania – Berbec

Între 5 şi 6 septembrie, nativii din Berbec pot face mai multe drumuri scurte cu un scop precis, pentru relaxare sau pot pleca în mici vacanţe. Relaţiile cu fraţii, cumnaţii, vecinii şi cunoştinţele sunt privilegiate, mai ales în ipostaza dialogurilor care temperează ieşirile vulcanice ale unora.

De asemenea, un sprijin astral au toţi cei care susţin probe orale la o serie de examene şi verificări. Între 7 şi 9 septembrie dimineaţa, preocupările casnice sunt la ordinea zilei, presărate cu mici plictiseli şi enervări ce provin de la activităţile lipsite de satisfacţie care le mănâncă timpul util pentru alte preocupări.

Horoscop Urania – Taur

Discuţii susţinute pe teme băneşti, diligenţe cu privire la ipoteza ameliorării situaţiei financiare pe o relaţie de muncă dar, fie felul în care este pusă problema salarizării, fie argumentele care sunt invocate nu convin, fie discuţia degenerează şi nu îi pune pe nativi într-o lumină favorabilă.

Unora, de exemplu, li se pot invoca o serie de neîmpliniri profesionale, de carenţe în pregătire sau de neadecvare la postul invocat (lipsa studiilor, a experienţei, a vârstei necorespunzătoare pentru fişa postului etc.). De aceea, dialogul poate fi stânjenitor şi va rămâne fără vreun rezultat concret

Horoscop Urania – Gemeni

Între 5 şi 6 septembrie, Gemenii vor fi în formă, vor arăta bine, mintea lor va funcţiona excelent, ei fiind nu doar veseli şi simpatici ci şi în vervă, dând dovadă de imaginaţie, inspiraţie, originalitate, ipostaze care le vor permite să rezolve repede şi bine orice situaţie curentă.

Între 7 şi 9 septembrie dimineaţa, gândurile lor se vor îndrepta cu insistenţă către chestiunile băneşti. Pentru unii poate fi vorba şi de o îngrijorare constantă legată de viitorul instituţiei unde lucrează şi în jurul căreia circulă tot felul de zvonuri alarmante

Horoscop Urania – Rac

Între 5 şi 6 septembrie existenţa acestor nativi se desfăşoară mai puţin public sau vizibil chiar dacă sunt solicitaţi într-un astfel de registru. Principala lor preocupare va fi să „găsească soluţii”.

Pentru asta citesc, se informează, analizează, întreabă, reflectează, iau decizii pe care le şlefuiesc, nuanţându-le diplomatic. Între 7 şi 9 septembrie dimineaţa, Luna va străbate zodia Racului, semnul lor natal; va fi o Lună puternică, în domiciliu, care îi va influenţa în tot ce fac.

Capacitatea lor de a se izola de restul lumii va fi, în acest răstimp, mai mare, puterea lor de a reflecta şi mai pronunţată, doar că, uneori, din atâta gândire şi răzgândire, ei pot amâna o decizie, se pot bloca între soluţii sau pot amâna o hotărâre pentru un moment ulterior, când, speră ei, vor fi mai în formă.

Horoscop Urania – Leu

Între 5 şi 6 septembrie, discuţiile cu prietenii legaţi prin scopuri, cauze şi idealuri comune, sunt intense. Schimbul de idei, proiectele par a fi cele ce se desfăşoară cu neapărata lor colaborare.

Dar, atenţie, în cadrul acestor întâlniri se vor spune şi multe vorbe goale, se vor face multe promisiuni nefondate şi se va pierde timpul cu planuri fanteziste din „cuţite şi pahare”.

Între 7 şi 11 septembrie dimineaţa, nativii se vor simţi obosiţi, vor resimţi nevoia de mai mult somn, de mai multă odihnă: alţii, în funcţie de starea de sănătate, se vor dedica unor terapii menite să-i aducă la forma optimă (restricţie de la unele alimente sau de la alcool, diete, cure, terapii corporale de tipul băilor, masajelor, împachetărilor, dezintoxicării etc.).

Citeste mai departe horoscopul Uraniei pe libertatea.ro.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top