Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Urania-10092015

Stiri

Horoscop Urania – Vezi ce iti rezerva astrele pentru perioada 12 – 18 septembrie 2015

Horoscop Urania- Previziuni astrologice pentru perioada 12 – 18 septembrie 2015: Luna Nouă în Fecioară şi Eclipsă parţială de Soare pe 13 septembrie

În perioada cuprinsă între 12 şi 18 septembrie a. c. vor avea loc două momente speciale : Luna Nouă asociată cu o eclipsă parţială de Soare, evenimente astronomice ce se vor petrece în ziua de 13 septembrie 2015, la ora 9:41′ (ora de vară a României), respectiv 6:41′ UT (timp universal).

Dar, dintre acestea, pentru studiul astrologic, importantă este doar faza de Lună Nouă care se realizează prin conjuncţia Soarelui cu Luna la 20°19′ Fecioară.

Horoscop Urania – Berbec

Cei născuţi în Berbec au de partea lor, întreaga săptămână, planetele personale – pe Venus şi guvernatorul lor Marte – în semnul prietenos lor, Leu, de unde, în relaţii armonice cu Uranus în tranzit, le dau energie, capacitate de a fi activi, creatori, de a avea iniţiativă.

Tendinţa generală este de a se bucura de toate prilejurile care le oferă plăceri trupeşti sau materiale (câştiguri băneşti din speculaţii, jocuri de noroc, pariuri etc.). Contextul este bun pentru toţi cei care desfăşoară activităţi sportive unde primesc susţinerea necesară să lupte, să reziste, să aibă un psihic bun şi un mental calat pe ideea de competiţie, victorie, performanţă.

Horoscop Urania – Taur

Întreaga săptămână viitoare rămâne armonică pe relaţia cu familia din care provin. Contextul favorizează toate iniţiativele şi demersurile legate de casă, locuinţă, un bun patrimonial (vânzări, închirieri, contracte de uzu-fruct, etc.).

Planetele din Fecioară se află în relaţie armonică cu Soarele lor şi, pentru unii, faza de Lună Nouă din 13 septembrie poate să le aducă, mai ales dacă sunt tineri, apropierea de o persoană pe care mai mult o preţuiesc şi o admiră decât o iubesc.

Horoscop Urania – Gemeni 

Întreaga perioadă analizată Gemenii beneficiază de tranzitele planetelor Venus şi Marte prin casa a III-a, de unde o mare şi bună capacitate de se mişca, de a circula, de a face drumuri, excursii, deplasări cu spor, dacă au un scop precis, sau plăcute dacă sunt făcute în scop de agrement.

De asemenea, acelaşi context astral le permită să se prezinte bine în faţa unor comisii de examinare şi să aibă succes la examene. În conversaţii sau în dialogurile oficiale se înregistrează combativitate, o bună argumentare sau o angajare totală în lupta pentru o cauză personală.

Horoscop Urania – Rac

Dinamica personală în relaţia cu banii este, cel puţin „pe hârtie”, bună, poate chiar foarte bună. Depinde acum şi de harta personală a fiecăruia, de felul şi intensitatea cu care se manifestă prezenţa planetelor Venus şi Marte în casa a II-a.

Între 12 şi 13 septembrie, beneficiul astral priveşte casa a III-a. Şi, cum în acest răstimp, are loc faza de Lună Nouă, este de bănuit că Racilor li se poate aşterne un drum nou într-un demers personal „aranjat” de un cunoscut, o rudă (frate, cumnat); alteori ei înşişi pot provoca o serie de ajustări ale unui domeniu de viaţă prin dialogurile cumpătate, logice pe care le au cu o persoană ce poate interveni în favoarea lor, pledându-le cauza.

Horoscop Urania – Leu

Încă o săptămână bună în plan personal. Marte şi Venus lucrează din astral pentru susţinerea acestor nativi care au forţă fizică, vigoare mentală, determinare, capacitate de a rezista la stres şi…noroc.

Între 12 şi 13 septembrie ei se ocupă de bani, se gândesc la bani şi, poate că, faza de Lună Nouă se va asocia cu începutul unei noi perioade în care se va produce o modificare a statutului lor financiar pe relaţia cu munca.

Citeste mai departe horoscopul Uraniei pe Libertatea.ro

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top