Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop Urania – Previziuni astrologice pentru perioada 8-14 august 2015: Jupiter intra in Fecioara

Perioada cuprinsă între 8 şi 14 august 2015 este caracterizară printr-un eveniment de largă respiraţie astrologică, intrarea planetei Jupiter în zodia Fecioare,i în ziua de 11 august, la ora 14:12′, ora legală de vară a României, semn în care va rămâne până pe 9 septembrie 2016, după ce va retrograda între 9 ianuarie şi 10 mai 2016.

Al doilea eveniment dar fără să aibă impactul schimbării semnului zodiacal al planetei Jupiter care se petrece o dată la 12 ani, este schimbarea lăcaşului zodiacal al planetei Marte care, în ziua de 9 august, va intra în zodia Leului unde va rămâne până pe 25 septembrie a.c.

Horoscop Urania Berbec 8-14 august 2015

Casa a V-a a plăcerilor rămâne şi săptămâna viitoare la fel de solicitantă ca şi în ultimele zile dar cu mici modificări de intensitate şi de nuanţă. În acest sector, intră pe 9 august, Marte, guvernatorul lor unde s-a aflat de un an încoace Jupiter care i-a împins spre excese sau risipire de sine; acum, acest Marte îi va face mai concentraţi, mai plini cu voinţă, mai motivaţi, mai îndârjiţi.

Horoscop Urania Taur 8-14 august 2015

Casa a IV-a legată de familia din care provin (rude de sânge pe linie maternă sau paternă), patrimoniul, locuinţa rămân la fel de importante pentru aceşti nativi ca şi până acum. Mai întâi intră Marte în acest segment astral. El va induce tendinţa de a revendica, de a se răfui, de a se certa cu una sau mai multe persoane din familie; alteori poate fi vorba doar de atitudinea lor posesivă şi revendicativă care poate să depăşească uneori cadrele fireşte de manifestare (până pe 25 septembrie).

CITESTE SI: Ce trebuie sa INDURE fiecare zodie pentru a fi acceptata de ceilalti

Horoscop Urania Gemeni 8-14 august 2015

Marte va intra pe 9 august în casa a III-a a cerului lor astral şi, de acolo, timp de şase săptămâni, le va oferi un sprijin intens în toate ipostazele de viaţă curentă care presupun dialog, exprimare orală, mobilizare în faţa unor examene şi verificări a cunoştinţelor. Planeta le va conferi mai multă siguranţă de sine (atenţie, pe cei mai slabi, acest impuls îi va împinge spre ieşiri orgolioase sau lipsite de modestie ori măsură), capacitate de a rezista la efort.

Horoscop Urania Rac 8-14 august 2015

Pentru cei care s-au născut în zodia Racului intrarea planetei Jupiter pe 11 august în casa a III-a legată de şcoală, studii, învăţătură dar, totodată şi casa relaţiilor cu vecinii, fraţii constituie un factor pozitiv. Multe dintre relaţiile cu persoanele cunoscute se stabilizează, evoluând în perimetrul avantajului reciproc. În al doilea rând, pentru toţi cei care doresc să progreseze prin cunoaştere, învăţătura este acum un fel de a trăi întâlnirea cu diferitele domenii de predare la şcoală, la facultate sau în cadrul cursurilor de specializare, acceptată ca o etapă important şi necesară, nativii nemaiavând sentimentul unei corvezi ori de câte ori vor fi nevoiţi să pună mâna pe carte ori să facă exerciţii practice.

CITESTE SI: Top 5 zodii pentru care merita sa sacrifici totul

Horoscop Urania Leu 8-14 august 2015

Leul este zodia vedetă, în continuare pentru că în perioada analizată, Marte va intra în semnul lor zodiacal dându-le forţă, tărie de caracter, rezistenţă fizică, combativitate, psihic bun, sănătate, eficienţă în tot ce fac. În plus, tot pe semnul Leului se construieşte şi faza de Lună Nouă (14 august), care poate marca în viaţa multora dintre ei, un început, o schimbare, o modificare a stilului de viaţă sau al atitudinii lor faţă de o persoană, un interes, un eveniment, o provocare. Banii, câştigurile, investiţiile, schimburile de bunuri devin nota dominantă a preocupărilor acestor nativi pentru mai bine de un an de acum în acolo.

Citeste mai mult pe libertatea.ro.

Sursa foto: libertatea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top