Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop Urania – Previziuni astrologice pentru perioada 4 – 10 iulie 2015

Începând cu ziua de 8 iulie, h 21: 52′ ora de vară a României, planeta Mercur va începe să tranziteze zodia Racului, fenomen astrologic care va dura până în ziua de 23 iulie a.c.

Acest tranzit durează destul de puțin, adică două săptămâni. Este o ipostază oarecum încorsetantă pentru acest astru al comunicării. Tranzitul va insufla multora dintre nativii aparținând diferitelor zodii tendința de a reflecta mai mult înainte de a rosti un cuvânt sau de a face o afirmație ori de a se angaja cu o promisiune.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 IUNIE – 5 IULIE 2015
Horoscop Urania – Berbec: Principala preocupare a acestor nativi în perioada 4-10 iulie va fi legată de casă și familia din care care provin. Chiar dacă nu au prea multe rude apropiate, chestiunile de familie, mai vechi sau mai noi, tot le acaparează atenția și-i obligă să gândească asupra cauzelor și consecințelor, înainte de a lua o serie de decizii.

Horoscop Urania – Taur: Intrarea planetei Mercur în zodia Racului, respectiv în casa a III-a a acestor nativi, în ziua de 8 iulie, este de natură să-i influențeze direct și personal în tot ceea ce ține de capacitatea lor de a vorbi, de a răspunde unor întrebări, de a se prezenta la un examen, de a face față verificării cunoștințelor, de a participa la o discuție liberă, deschisă.

Horoscop Urania – Gemeni: Schimbarea pe care o poate aduce intrarea planetei Mercur în casa a II-a a banilor poate reprezenta pentru nativii acestui semn zodiacal, o intensificare a preocupărilor bănești de toate felurile.

Horoscop Urania – Rac: Racii vor avea impresia că sunt chemați la fapte mari, că trec prin evenimente decisive chiar dacă, în final, nu aceasta este realitatea ci doar impresia, motivată de impactul puternic al tramei astrale asupra vieții lor.

Horoscop Urania – Leu: Tot ceea ce se petrece pe zodia Racului în prezent și care creează premise dificile pentru multă lume nu vor avea asupra Leilor nici un efect chinuitor.

Citeste mai mult pe LIBERTATEA.RO

Sursa foto: romaniatv.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top