Connect with us

Revistateo.ro

Urania-17072015

Stiri

Horoscop Urania – Previziuni astrologice pentru perioada 18-24 iulie 2015! Venus intra în zodia Fecioarei pe 19 iulie

Horoscop Urania: În perioada cuprinsă între 18 și 24 iulie trei planete își vor schimba lăcașul zodiacal în care s-au aflat în tranzit: Venus va intra în zodia Fecioarei.

Soarele va intra în zodia Leului în ziua de 23 iulie, la ora 6:31′. Mercur va intra în zodia Leului în ziua de 23 iulie, la ora 15:15′. Vom avea trei planete în semnul de Foc al Leului, cu un Soarele puternic, în domiciliu, care își va pune amprenta pe evenimentele acestei etape până pe 23 august, ora 13.30′, când acesta va intra în Fecioară.

Horoscop Urania-Berbec: Aceşti nativi încep perioada analizată de noi cu o cuadratură Uranus/Mercur şi o sfârşesc cu cuadratura Uranus/Marte, cea din urmă fiind mult mai puternică, aici întrând în joc guvernatorul lor, o planetă de Foc, într-un semn de Apă, ceea ce poate crea o serie de tulburări fiziologice (nervozitate, agitaţie, sterilă, nelinişte) dar şi de comportament (schimbări bruşte de stare de spirit, modificări ale atitudinii faţă de un om, un eveniment, o chestiune ce trebuie rezolvată).

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CARE TE MANIPULEAZĂ FĂRĂ SĂ ÎȚI DAI SEAMA

Horoscop Urania-Taur: Pe 18 iulie Taurii „iau foc”. Se aprind cam tare pe chestiuni de familie (relaţii, interese, sentimente, gesturi, fapte sau cuvinte), pe care le pun la inimă. Soarele şi Mercur vor tranzita casa a IV-a şi de aici iarăşi o serie de chestiuni care apar brusc, par a fi urgente sau importante şi care îi obligă să ia decizii. Poate că felul în care văd ei lucrurile într-o chestiune de familie va aprinde spiritele pe 24 şi 25 iulie cu soţul sau soţia care va adopta o poziţie diferită de interesele sau disponibilitatea nativului. Între 19 şi 21 iulie vin cu preocupări legate de copii (educaţie, sănătate, învăţământ-şcolaritate), asociate de multe ori şi cu cheltuieli.

Horoscop Urania-Gemeni: Principalele schimbări care se produc în registrul astral al celor născuţi în Gemeni provine, fireşte, de la intrarea Soarelui şi a planetei Mercur (guvernatorul lor) în casa a treia în semnul de Foc al Leului, în ziua de 23 iulie, loc din care această pereche le va da, dacă tot le place să comunice, toate motivele să se exprime când şi cum e nevoie. Vor fi în formă bună mentală, vor fi motivaţi, energici, plini de spontaneitate, inventivi, dornici de afirmare dar – atenţie!- şi extrem de nerăbdători, agitaţi sau obositori.

Horoscop Urania-Rac: Solicitarea astrală de până mai ieri, epuizantă şi enervată pentru Raci, se risipeşte. Din 23 iulie, atât Soarele cât şi planeta Mercur vor trece în zodia Leului, unde, aceste planete vor funcţiona mai bine decât în tranzitul lor prin semnul de apă al Racului iar nativii vor simţi imediat o modificare a stării lor de spirit. Vor fi mai liniştiţi, mai împăcaţi cu sine. Marte, care îşi continuă drumul prin semnul lor zodiacal natal, le mai dă, din când în când, un impuls, consolidând ideea că viaţa nu e uşoară, cum va fi cazul perioadei 24/25 iulie, când pot trece printr-o furtună personală.

Horoscop Urania-Leu: 

Prima parte a perioadei analizate de noi trece oarecum obişnuit pentru nativii din Leu. Pe 18 iulie, pot să se simtă puternici şi plini de energie. Între 19 şi 21 iulie unii pot înregistra o mică ameliorare a regimului bănesc ori pot primi o promisiune de revizuire a veniturilor salariale ce li se cuvin. Contribuie la asta şi Venus care intră în casa a II-a a banilor din 19 iulie, permiţând, într-o măsură mai mică sau mai mare, în funcţie şi de configuraţia hărţii lor natale, o bună administrare a banilor şi bunurilor ce pot atrage câştiguri mici sau modeste.

Citește mai mult pe LIBERTATEA.RO

Sursa foto: libertatea.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top