Connect with us

Revistateo.ro

urania

Stiri

Horoscop Urania – Previziuni astrologice pentru perioada 17 – 23 octombrie 2015

Horoscop Urania – Previziuni astrologice pentru perioada 17 – 23 octombrie 2015. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru perioada urmatoare, in functie de zodie.

Horoscop Urania Berbec 17 – 23 octombrie 2015

Ele vor da nota generală preocupărilor cotidiene în care se pot identifica elemente specifice cum ar fi munca, efortul fizic, volumul mare de muncă, dorința oricărui nativ de a fi eficient, asumarea multor sarcini de serviciu, nevoia de a intra în legalitate sau de a acționa corect. Sectorul casei a XII-a indică o serie de gânduri și frământări interioare care, diferă de la individ la individ, în funcție de vârstă și poziția actuală socială, profesională sau familială, creând un tablou apăsător între 23 și 24 octombrie. Între 17 și 18 octombrie unii pot fi tentați să ia legătura cu cineva aflat dincolo de granițele țării pentru a rezolva una sau mai multe chestiuni de viață personală. Cei maturi simt nevoia să evadeze, să plece din orașul sau țara în care locuiesc și, pentru asta, fac o serie de demersuri preliminare.

Horoscop Urania Taur 17 – 23 octombrie 2015

Între 19 și 20 octombrie nativii vor avea tendința de a fi raționali, logici, mânați de un spirit matematic pentru a-și pune în ordine gândurile, trăirile sau impulsurile emoționale. Vor face efortul să-și păstreze cumpătul și să rămână lucizi în fața unor provocări ce provin mai cu seamă din sectorul muncă/colegi/ șefi/ sarcini de serviciu sau în legătură cu o problemă de sănătate. Între 21 și 23 octombrie dimineața, intenția lor este să facă un pas esențial în profesie sau într-un context social în care activează. Uneori, ei forțează nota, alteori fac efortul de a se face remarcați, de a fi „văzuți”.

Horoscop Urania Gemeni 17 – 23 octombrie 2015

Între 19 și 20 octombrie unii se pot crampona de un bun material, de un avantaj, de o mică sumă de bani doar din ambiția de a nu ceda în fața cuiva lăsând, astfel, impresia că sunt „slabi”. Între 21 și 23 octombrie dimineața, mintea lor va funcționa bine. Mentalul lor va fi la cote mari și asta se va vedea în felul în care se vor prezenta în lume, vor vorbi, vor susține o cauză. Vor fi inventivi, originali, îndrăzneți și, de cele mai multe ori, performanți. De acest tranzit vor fi avantajați mai ales cei care desfășoară activități publice (artă interpretativă, presă, televiziune, cinematografie) sau cei care lucrează în domenii „intelectuale” de genul filozofie, sociologie, psihologie etc.

Horoscop Urania Rac 17 – 23 octombrie 2015

Unii doar concep o strategie, „își fac curaj”, alții chiar trec la fapte. Pe 19 și 20 octombrie, unii nativi pot fi puși în situații încurcate, aparent fără ieșire deși, în realitate, acestea nu ocupă decât un loc modest în economia vieții lor; ele vor trece de la sine sau vor fi soluționate peste câteva zile, cu mai puțin efort și mai puțin risc decât, dacă s-ar implica, acum, în vâltoarea lor. Chiar dacă îi enervează, surprizele neplăcute, cuvintele nelalocul lor, reacțiile nejustificate se pot petrece oricând, de-a lungul acestei săptămâni. Între 21 și 23 octombrie dimineața, Racilor le trec prin minte tot felul de idei și soluții pentru a rezolva o chestiune financiară.

Horoscop Urania Leu 17 – 23 octombrie 2015

Avantajate sunt însă doar activitățile și întrecerile sportive. Aventurile se manifestă mai ales în ipostaza unor scurte evadări din peisaj, fără implicare afectivă, fără urmări, fără viitor. Un comportament prea „camaraderesc” riscă să fie înțeles greșit de către copii, alterând astfel procesul educativ și șubrezind autoritatea părinților. Între 19 și 20 octombrie, la locul de muncă se pot ivi situații care să le solicite prezența peste program ori volumul de muncă să fie unul sporit de niște condiții de criză (urgențe, modificări de ultim moment, plecarea unor colegi etc.). Discrete și trecătoare, probleme medicale legate de sistemul osos sau de fiziologia pielii.

Continuarea la Horoscop Urania – Previziuni astrologice pentru perioada 17 – 23 octombrie 2015 o gasiti pe LIBERTATEA.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top