Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Urania

Stiri

Horoscop URANIA Luna Nouă în Gemeni face ravagii

Horoscop URANIA – BERBEC
Nativii acestui semn de Foc se simt motivaţi dar şi provocaţi de cei doi Benefici care străbat Leul şi care le dau avânt, chef de viaţă, implicare în tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.
Uneori, nu chiar totul îi priveşte direct dar ei intervin dintr-o atitudine participativă. Întreaga săptămână viitoare, Uranus face un trigon la grad perfect cu Jupiter pe direcţia caselor I/V, respectiv de la semnul lor zodiacal natal, Berbecul, la Leu care priveşte sentimentele şi emoţiile controlate de aceste planete într-un fel tumultuos. În a doua parte a zilei de 19 iunie şi, ulterior, pe 20 şi 21 iunie, acestor impulsuri astrale li se adaugă şi cele provenind de la tranzitul Lunii prin Leu, ceea îi poate transforma pe mulţi, tineri sau „încă” tineri, în nişte aventurieri, în nişte cuceritori. Ca tendinţă generală ei nu acceptă oprelişti, bariere, interdicţii, uşi închise şi refuzuri. Luna le trage atenţia asupra unor chestiuni băneşti pe 13 şi 14 iunie apoi, pe 15 şi 16 iunie, îi capacitează spre dialog, comunicare activă, intens trăită dar nu întotdeauna profitabilă.

Horoscop URANIA – TAUR
Femeile vor arăta bine sau vor vădi un interes sporit pentru aspectul fizic, cosmetică, sănătate nu însă şi pentru dietă, pofta de ceva bun, de ceva dulce, împingându-i să gătească, să cumpere sau să gătească produse culinare care plac gustului dar nu fac bine taliei. Pe 15 şi 16 iunie este posibil să poarte discuţii legate de bani, de contracte. În general este vorba despre banii ce vin din muncă proprie. Nota generală a tranzitelor acestei perioade prin casa a II-a este cea de inventivitate, de găsire a unor soluţii şi oportunităţi pentru a transforma o activitate sau un demers într-un venit. Pe 17 şi 18 iunie vor fi preocupaţi de ei, de familia lor, de rudele apropiate, pentru a căror cauză sau interes manifestă multă solidaritate şi interes.

Horoscop URANIA – GEMENI
Zodie răsfăţată de tranzite favorabile. Sunt, cum s-ar zice, pe val. Până şi guvernatorul lor, Mercur a revenit în noaptea dinspre 12 spre 13 iunie la mersul direct, ceea ce va avea un impact bun asupra minţii lor, a capacităţii de a gândi repede şi bine, de a fi inventivi, spontani, ageri şi speculativi. Nici marte nu este de neglijat în acest cortegiu de influxuri pozitive.
El va sta în această săptămână mereu, în apropiere a Soarelui, amplificând şi colorând impulsurile acestui astru cu multă energie, capacitate de mobilizare, forţă de reacţie rapidă, rezistenţă organică la efort fizic, la stres sau la activităţi complexe ce necesită atenţie distributivă. Luna Nouă din ziua de 16 iunie nu are doar o valoare simbolică, ci este un adevărat criteriu de referinţă pentru această perioadă de aproximativ o lună dar şi pentru anul întreg ce se va încheia, în 2016, cu prilejul Lunii Noi care va avea loc în acelaşi context (5 iunie 2016).

Horoscop URANIA – RAC
Pe 15 şi 16 iunie unii nativi vor trece prin numeroase fluctuaţii ale stării de spirit provocate de informaţii, veşti, dialoguri, „şoapte” de natură să-i destabilizeze şi apoi să-i mobilizeze, şi tot aşa, nereuşind să se fixeze într-o direcţie tocmai din cauza atâtor date care vin pe tot felul de căi, nici una oficială. Pe 16 iunie, faza de Lună Nouă aruncă în aer convingeri, decizii dar nu pe baza faptelor concrete sau al unor evenimente în derulare ci pe baza a tot felul de informaţii care produc o impresie puternică asupra lor. Fireşte, unele au un temei real şi nu toate sunt doar fabulaţii dar, pentru moment, lor le este greu să le deceleze şi se lasă purtaţi de val. De aici riscul de a crede sau, şi mai grav, de a decide pe baza unor detalii care au ca sursă …o conversaţie.

CITESTE MAI MULT

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top