Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop urania 5 11 decembrie

Stiri

Horoscop URANIA 5 – 11 decembrie 2015

Horoscop Urania 5 – 11 decembrie 2015. Vezi ce iti rezerva astrele in saptamana 5 – 11 decembrie 2015. Vezi ce zodii sunt avantajate in aceste zile.

Perioada cuprinsă între 5 şi 11 decembrie 2015 se caracterizează prin următoarele tranzite: tranzitul Soarelui prin zodia Săgetătorului; Luna Nouă care se va produce în ziua de 11 decembrie, la ora 12.20 (ora României), prin conjuncţia Soarelui cu Luna la 19° 02’ Săgetător.

Horoscop Urania 5 – 11 decembrie 2015: BERBEC

Între 5 şi 7 decembrie (până la ora 14.00), Berbecii se pot confrunta cu stări diferite ca intensitate şi miză personală, dar cu toate, foarte solicitante, obositoare.

Potenţialul de conflict e mare. Maleficii arte/Luna Neagră operează împreună, în conjuncţie, stricând o serie de relaţii de afaceri sau colaborare. Evenimentele se declanşează brusc, îi iau prin surprindere, aşa încât nativii din Berbec nu apucă să aibă un răspuns la aceste valuri de provocări care vin agresiv spre ei, cu atât mai puţin nu au nici vreo strategie sau vreo înţelegere corectă a realităţii. De aici, riscul de a greşi ori de câte ori se vor lăsa duşi de val. În perioada amintită, celor doi malefici li se adaugă tranzitul Lunii prin Balanţă.

Citeste si: Zodiile care ISI GASESC MAREA DRAGOSTE in aceasta iarna!

CITESTE SI: HOROSCOP DECEMBRIE 2015

Între 7 decembrie după-amiaza şi 9 decembrie, unii vor fi tentaţi să declanşeze o serie de manevre menite să le permită un câştig. Planul poate conţine elemente mai mult sau mai puţin incorecte sau măcar interpretabile, aşa încât putem vorbi mai mult despre o poftă de băi şi de o asumare a unor riscuri. Pe 10 şi 11 decembrie, o categorie de Berbeci este în forfota plecărilor, a schimbărilor de reşedinţă, a tentativelor de strămutare într-o altă ţară.

Horoscop Urania 5 – 11 decembrie 2015: TAUR

În prima parte a perioadei analizate de noi (5, 6 şi prima parte a zilei de 7 decembrie), mulţi dintre nativi vor fi activi şi vor munci.

Nota generală este să recupereze timpul pierdut, să intre în normalitate. Din punctul de vedere al sănătăţii, aceste două zile şi jumătate se pot dovedi epuizante, presărate cu momente când vor avea impresia că organismul îi lasă baltă dintr-o clipă în alta. Din 7 decembrie după-amiaza, ora 14.00, natura astrală a acestor tranzite schimbă cu totul registrul. Problemele parteneriale, mai ales cele de cuplu, îi preocupă în mod special. Sentimentele sunt amestecate, contorsionate. Cu siguranţă, această “însiropare” în tristeţe, revoltă, ciudă nu le va permite să se bucure de aceste zile. Pe acest fundal încărcat de resentimente pot avea iniţiative neinspirate.

Horoscop Urania 5 – 11 decembrie 2015: GEMENI

Cântecul frivol de acum trei veacuri şi mai bine spune că “Chagrin d amour dure toute la vie”. În cazul Gemenilor, aceste necazuri din dragoste vor dura doar o săptămână. Viaţa lor va fi, pentru cine va suspina, un şir întreg de amărăciuni şi supărări, de certuri şi idei strâmbe care le sfredelesc sufletul.
Mai bine de cei siguri! Dorinţa lor cea mare este să nu se lase pradă acestor tulburări şi despărţiri.

Vor dezvolta, pentru asta, o întreagă diplomaţie pentru a nu lua în serios ceea ce se întâmplă în viaţa lor personală, dar cu greu vor dobândi calmul şi indiferenţa pe care şi le doresc. Poate de aceea ei vor face un caz, disproporţionat vor spune unii, de chestiunile de serviciu, de obligaţiile care le revin, cât de buni şi de solicitaţi sunt ei, ca să-şi abată ei înşişi gândurile de la amărăciunile cu care se luptă.

Între 7 decembrie după-amiaza şi 9 decembrie, starea lor de sănătate nu va fi una rea, dar psihicul lor va fi la încercare. Pot deveni chiţibuşari şi refractari la tot ce se întâmplă în preajma lor. Din 10 decembrie se înseninează, se ocupă de relaţiile sociale, de latura majoră a existenţei lor. Luna Nouă din 11 decembrie le poate aduce un nou partener de afaceri sau un nou colaborator într-un proiect în care sunt implicaţi, pot da o turnură nouă unor relaţii utile.

Horoscop Urania 5 – 11 decembrie 2015: RAC

Cu fiecare zi cu care ne îndreptăm spre 11 decembrie, câte ceva din punct de vedere astral se poziţionează pe harta cerului de naştere al Racilor, indicându-ne locurile unde, la unii sau doar la alţii, se vor produce schimbări şi evenimente.

Prima mişcare o anticipează Luna, care, între 5 şi 7 decembrie, până la ora 14.00, va opera pe casa a IV-a, provocând tensiuni şi îngrijorări ori chiar conflicte şi gesturi menite să reacţioneze, la rândul lor, brutal, de vreme ce le este atacată familia, liniştea casei, averea. Poate că, în cazul unor nativi, în joc intră şi interesele sau deciziile părinţilor şi rudelor mai în vârstă, care le complică existenţa şi cu care nu pot ajunge la o înţelegere.

De vină este o fundamentală diferenţă de mentalitate. Din după-amiaza zilei de 7 decembrie până pe 9 decembrie, alte valuri astrale au menirea să-i tulbure. Uneori poate fi vorba de gelozie, alteori de ambiţie. Aceste sentimente trăite intens pot fi motivate de dorinţa părinţilor de a-şi vedea copiii înscrişi pe o direcţie de viaţă bună în convingerea lor, cu care copiii însă nu sunt de acord, drept care se revoltă.

Horoscop 5 – 11 decembrie 2015: LEU

Săptămâna cuprinsă între 5 şi 11 decembrie nu ridică probleme majore nativilor. Soarele şi Luna, care vor alcătui, pe 11 decembrie, faza de Lună Nouă, pot aduce o serie de schimbări în viaţa sau în sufletul lor.

Uneori, aceste “înnoiri” sunt provocate de copii, de partenerul de suflet, alteori poate fi vorba de imaginea pe care o au, la un moment dat, despre ei şi care nu le convine. Nu le place cum s-au purtat într-un anume context şi îşi propun ca, măcar în propriii lor ochi, să fie la înălţime. E o chestiune de orgoliu: ei trebuie să fie cei mai buni.

Între 5 şi 7 decembrie dupăamiaza, tocmai de aceea, ar fi mai bine să tacă, să asculte, să observe, să tragă concluziile necesare dacă este cazul. Nu vă luaţi la harţă (aceasta este nota astrală a momentului) cu nimeni, mai ales că unii vor încerca să vadă “dar cu nervii cum staţi?!” Evitaţi drumurile scurte, micile deplasări în al căror context nu sunt excluse micile incidente sau chiar accidente.

Citeste continuarea pe libertatea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top