Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop Urania 3 – 9 octombrie 2015: Venus intra in semnul harniciei

Previziunile Uraniei pentru saptamana 3-9 octombrie 2015. Vezi ce iti rezerva astrele!

În perioada 3 – 9 octombrie 2015 distribuția planetelor ne arată o dominare a zodiei Fecioară prin cele trei și, la un moment dat, patru planete aflate în tranzit în această zodie, respectiv Marte, Jupiter, Venus (din 9 octombrie) și Luna (pe 9 și 10 octombrie).

Horoscop Urania Berbec – 3 – 9 octombrie

În preajma zilei de 3 octombrie o serie de impulsuri legate de dialoguri, schimburi de idei și informații, tentative de conciliere se vor lovi, mereu, fie de propriile îndoieli, fie de circumstanțele care nu le sunt favorabile Berbecilor. De aici și o serie de oscilații cu privire la utilitatea efectuării unei deplasări scurte pe care ba o iau în calcul, ba o resping, amânând-o. Alteori, veștile care vin spre ei sunt de natură să-i pună în cumpănă.

Pe 4, 5 și 6 octombrie dimineața (până la ora 11:30′) acești nativi au preocupări domestice sau în legătură directă cu relațiile de familie. Evoluția acestor relații precum și implicarea nativilor în chestiuni ce trebuie rezolvate repede se desfășoară cu poticneli, întârzieri provocate de refuzul unor membri de familie care nu doresc să coopereze, care se opun unei soluții etc. În a doua parte a zilei de 6 octombrie și, apoi, pe 7 și 8 octombrie, predispoziția lor viață este mai animată.

Horoscop Urania Taur – 3 – 9 octombrie

Ziua de 3 octombrie este dedicată banilor și preocupărilor financiare sub toate aspectele: calcule, chibzuială, demersuri, dialoguri, plăți, proiecte etc.

Nota specială este dată de condițiile ridicate de „hârtii”: chitanțe, facturi, contracte, documente oficiale. Pe 4, 5 și în prima parte a zilei de 6 octombrie se poate instala, în starea de spirit și implicit în reacțiile și comportamentul nativilor, un soi de inhibiție care îi împiedică să se poarte firesc, sincer și deschis. Tendința generală este de a fi rezervați, discreți, secretoși.

Unii ascund ceva față de apropiați (un proiect, o întâmplare, o nemulțumire). Atenția lor se concentrează pe rezolvarea acelui fapt de viață dar, în permanență, se vor ridica o serie de circumstanțe care le vor îngreuna demersul: fie nu pot depăși un obstacol de gândire, fie un interes le dirijează intențiile, fie o chestiune de mentalitate sau conștiință le pune frână ori de câte ori găsesc o cale de acțiune.

Horoscop Urania Gemeni – 3 – 9 octombrie

Pe 3 octombrie Luna își continuă traseul prin zodia Gemenilor, dându-le nativilor care aparțin acestei zodii o serie de impulsuri menite să le sporească activitatea mentală, spontaneitatea, inițiativa, imaginația și capacitatea de comunicare.

Între 4 și 6 octombrie dimineața, preocupările lor ar putea să se concentreze pe una sau mai multe chestiuni ce se privesc banii, câștigurile, speculațiile etc. Rezolvarea lor nu este una ușoară, uneori apărând întârzieri, obstacole sau complicații mai ales dacă, în desfășurarea respectivelor inițiative intervin, deloc util sau favorabil, tot felul de cunoștințe „binevoitoare”. Din 6 octombrie, de la prânz, până pe 8 octombrie, Gemenii devin mândri și plini de ei.

Horoscop Urania Rac – 3 – 9 octombrie

Pe 3 octombrie pe Raci îi muncesc tot felul de gânduri. Unele dintre aceste frământări își au originea în conflictele lor interioare, în procesele de conștiință sau în nevoia de a se adapta la o situație creată în viața lor care le impune limite, rigori și exigențe.

Alteori, poate fi vorba de comunicarea cu cei apropiați, de școlaritate sau de educație (fapt valabil pentru cei tineri). Pentru cei maturi sau pentru cei are se află în preajma vârstei de 60 de ani, acest tumult interior este provocat de o schimbare de statut profesional care îi alarmează. Între 4 și 6 octombrie dimineața, ei se pot confrunta cu exigențe privitoare la modul de viață de fiecare zi sau la deciziile pe care trebuie să le ia neapărat.

Horoscop Urania Leu – 3 – 9 octombrie

Pe 3 octombrie sunt la mare preț întâlnirile cu prietenii, schimbul de idei și informațiile, consultările, divertismentul. Uneori, tema acestor discuții o pot reprezenta chestiunile bănești, proiectele în care intră în joc un patrimoniu ce trebuie valorificat inteligent. Alteori, unor persoane născute în acest semn zodiacal, li se solicită colaborarea ori asocierea în vederea obținerii unui câștig.

Dacă lor li se cere să vină cu „partea materială” în acest parteneriat, este bine să se mediteze pe îndelete, cu responsabilitate și să nu se entuziasmeze în fața oricărei propuneri. Verificați sub toate aspectele, mai ales cele aparent neimportante, toate documentele și înscrisurile ce vă sunt oferite ca argumente solide.

Citeste continuarea pe LIBERTATEA.RO.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top