Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOP URANIA 24 – 30 OCTOMBRIE 2015

Horoscop Urania 24 – 30 octombrie 2015. Uite ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana. Va fi de bine sau de rau?

Pe 23 octombrie, la ora 20:47′, Soarele a intrat în zodia Scorpionului.

Cele trei ore ale noului tranzit până la sfârșitul zilei fiind puțin semnificative pentru tabloul astral al săptămânii cuprinse între 17 – 23 octombrie a.c. am decis să analizăm acum semnificația prezenței Soarelui în Scorpion, pentru că ea definește principiul de bază atât a perioadei 24 – 30 octombrie cât și a lunii viitoare.

Horoscop Urania Berbec 24 – 30 octombrie 2015

Între 24 și 25 octombrie (până la ora 10), nativii își fac tot felul de gânduri: uneori se alarmează, alteori se întristează. Motivele sunt diferite, în funcție de vârstă și contextul social în care trăiesc și ele se pot reflecta în viața lor de fiecare zi mai discret sau mai intens.

CITESTE SI: Horoscopul chinezesc pentru FINAL DE AN. Ce vesti bune primesc zodiile in luna decembrie

CITESTE SI: Horoscop tiganesc – NOIEMBRIE 2015. Balantele chefuiesc toata luna! Care sunt zodiile care nu vor iesi din casa

Unul dintre motivele care-i poate pune pe gânduri, poate fi o disfuncție organică, o modificare a stării de sănătate pe care nu și-o pot explica.

Din 25 octombrie (ora 10) și până pe 27 octombrie dimineața, nativii trăiesc intens dar acest tumult nu este întotdeauna însoțit de eficiență sau progres.

Agitația lor poate fi una sterilă sau îndreptată pentru corectarea unor nereguli și complicații care apar la tot pasul, mai ales pe direcția relațiilor parteneriale, a derulării unor contracte, a desfășurării unor procese sau a afirmării, tot mai deranjante, a unor ostilități și dușmănii.

Horoscop Urania Taur 24 – 30 octombrie 2015

Între 24 și 25 octombrie dimineața se vor manifesta tendințe contradictorii exprimate confuz sau ambiguu în privința unor prieteni sau a unor relații bazate pe sentimente comune.

Față de unii,nativii vor avea tendința să „pună piciorul în prag” iar față de alții se vor „inmuia”, se vor replia pentru a nu pune la încercare relația înseși.

Între 25 octombrie (după ora 10) și 27 octombrie dimineața, problema lor importantă este capul, care îi poate durea, la propriu, inducându-le stări de agitație sau enervare excesivă, insomnii și tendința de a lua decizii bruște, deloc inspirate provocate de veștile, informațiile, avertismentele sau atitudinile unor persoane (mai ales în legătură cu locul lor de muncă) care îi vor „deranja”.

Horoscop Urania Gemeni 24 – 30 octombrie 2015

Între 24 și 25 octombrie dimineața, se pot înregistra mici tensiuni interioare legate de o serie de impresii nu întotdeauna corect înțelese sau descifrate, apărute pe fonul unor divergențe ce privesc autoritatea lor publică sau provenind de la rude, care pot, prin faptele lor, să greveze imaginea unui nativ.

Există și un revers, de care se pot bucura alți nativi, care se naște din susținerea, din ajutorul sau din modificarea situației lor familiale și care se poate manifesta în preajma zilei de 25 octombrie.

Între 25 octombrie (după ora 10) și 27 octombrie dimineața, relațiile cu prietenii, cunoscuți precum și activitatea lor în grupuri cu profil profesional și social este privilegiată.

Horoscop Urania Rac 24 – 30 octombrie 2015

Efluvii emoționale, gânduri cu privire la o persoană iubită sau la copii între 24 și 25 octombrie dimineața.

Aceste clipe de subtilitate le vor permite nativilor să vadă o situație dintr-o altă perspectivă. Tendința de a se dedica, fie și numai pentru puțin timp, unor momente de izolare, rugăciune, meditație.

În același scurt răstimp se pot înregistra succese legate de școală, instrucție, examene, de felul în care se prezintă în public ori de a abilitatea nativilor de a face față unor discuții/întâlniri cu miză mare.

În preajma zilei de 25 octombrie, se construiește o etapă încărcată de noroc la drum sau în timpul unei scurte deplasări.

Horoscop Urania Leu 24 – 30 octombrie 2015

Între 24 și 25 octombrie Leii sunt înclinați să moțăie, să doarmă, să lenevească, să neglijeze activitățile practice, pretextând că se „odihnesc”.

Pentru unii însă nu este exclus să funcționeze o stare proastă organică, motivată de o afecțiune digestivă, hepatică, metabolică.

Din 25 octombrie, după ora 10 și până în dimineața zilei de 27 octombrie astrele îi poartă într-un registru opus. Trăiesc o stare febrilă, intensă, poate chiar de agitație mentală și nervozitate: sunt nerăbdători, uneori superficiali, grăbiți să rezolva cât mai repede ceva care stă în calea tihnei lor.

Dacă trebuie să comunice cu cineva, nu vor prea fi în formă, felul lor de a se manifesta fiind neprofitabil și neindicat.

CITESTE CONTINUAREA PE LIBERTATEA.RO

Sursa foto: romaniatv.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top