Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP TIGANESC MARTIE 2016. Doua zodii se schimba total!

Stiri

HOROSCOP TIGANESC MARTIE 2016. Doua zodii se schimba total!

Horoscop tiganesc martie 2016: Bulibasii si vrajitoarele care citesc in astre anunta o luna extrem de interesanta pentru toate zodiile. Doua dintre ele vor trece prin schimbari majore.

Horoscop tiganesc martie 2016: Moneda si Clopotul o iau pe un nou drum in viata

Moneda este Balanta in zodiacul tiganesc, iar Clopotul este reprezentantul Fecioarei din cel european.

Cele doua semne zodiacale vor trece prin schimbari fabuloase: de la look pana la starea emotionala. Vor fi mai pozitive, mai determinate sa isi atinga scopurile si mult mai prezente in relatiile cu cei dragi.

Criza Pumnalului

Pumnalul (Berbecul) va avea ceva de furca in Casa Prieteniilor. Acest nativ va trece printr-o criza existentiala uriasa, insa la finalul lunii va iesi soarele si pe strada lui.

Toporul si Coroana iubesc cu foc

Pasiunea se dezlantuie pentru Topor (Sagetator) si Coroana (Taur). Cele doua semne tiganesti vor beneficia de sprijin astral in activitatile de la locul de munca, deci posibil sa apara noi surse de bani, iar in sectorul dragostei vor fi de departe cele mai fericite zodii.

Horoscop martie 2016. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP CHINEZESC 2016. Mariana Cojocaru, despre Anul Maimutei de Foc

Steaua si Roata, la poluri opuse in privinta afectiunii

Roata (Racul) va constientiza importanta prieteniilor pe care si le-a facut pana acum, insa Steaua (Leul) nu va mai sti pe unde sa scoata camasa deoarece certurile cu persoana iubita si amicii se vor intensifica.

Zodia Capelei, bafta dupa bafta

Pestele este reprezentat in zodiacul tiganesc de Capela. Acest nativ va avea cele mai multe castiguri financiare in luna martie si va beneficia de respectul si sprijinul unor oameni pe care pana acum nu a dat doi bani.

Sfesnicul nu doarme de griji

Geamanul din zodiacul tiganesc va avea nopti albe pentru ca va incerca sa afle unde a gresit de a ajuns sa nu mai aiba incredere in absolut nimic. Relatiile de prietenie vor trece printr-o etapa de reevaluare.

Potcoava umbla hai-hui, Cupa strange galbeni

Cel mai strangaret si econom nativ in martie va fi Cupa (Varsatorul). Capricornul (Potcoava) isi va cauta un nou rost in viata si s-ar putea inscrie la cursuri de specializare intr-un domeniu total strain lui.

Cutitul, la cutite cu pusculita

Cutitul (Scorpionul) va avea cateva obstacole financiare in martie. Va deveni extrem de recalcitrant si se va simti neinteles chiar de catre propriii sai prieteni.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top