Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop tiganesc mai 2016

Stiri

Horoscop tiganesc mai 2016

Horoscop tiganesc mai 2016. Miscarile planetare determina mai multe semne zodiacale sa ia decizii care le vor schimba viata. Pentru multi nativi, luna mai inseamna un nou start din toate punctele de vedere.

PUMNAL – BERBEC

In luna mai te vei trezi mai fericit ca niciodata si asta pentru ca gasesti, in sfarsit, persoana care sa iti inteleaga trairile sufletesti. Din punct de vedere amoros, ai parte de o luna plina de senzualitate, iar din punct de vedere financiar… au fost luni si mai bune, ce-i drept.

COROANA – TAUR

Se anunta evenimente deosebite pe plan sentimental, iar profesional lucrurile se imbunatatesc. Daca tinzi spre o anumita functie, cu perseverenta vei reusi sa obtii ceea ce doresti. Trebuie doar sa ai rabdare si incredere in tine.

SFESNIC – GEMENI

Nu va fi o luna deloc buna din punctul de vedere al parteneriatelor. Relatiile cu prietenii vor suferi o serie de curbe neanuntate. De vina este Saturn, care se adaposteste in casa relatiilor si iti creeaza blocaje comunicationale destul de serioase.

Horoscop mai 2016

Top 4 zodii cu care poti sa vorbesti despre ce vrei tu

Horoscop tiganesc mai 2016

ROATA – RAC

Participa la actiuni in grup de fiecare data cand ti se ofera ocazia. Ai sansa sa cresti ca lider in ochii celorlalti daca le arati ca te implici si nu iti place doar sa stai pe margine si sa comentezi. Umar la umar, puteti reusi lucruri incredibile!

STEAUA – LEU

Pentru tine, luna mai va fi una a incurcaturilor emotionale si a frustrarilor. De la nemultumirile pe care le vei trai la locul de munca pana la rutina din cuplu, vor fi o serie de momente care te vor determina sa iei decizii radicale.

CLOPOTUL – FECIOARA

Familia nu intelege toate planurile tale, iar asta te poate intrista. Fii cat mai concis atunci cand explici lucrurile si nu lasa loc de interpretari.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top