Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop tiganesc iunie 2016

Stiri

Horoscop tiganesc iunie 2016. Luna migratiilor

Horoscop iunie 2016. Luna iunie este considerata in cultura rromilor inceputul migrarii. Pornind de la simbolistica acestei luni, zodiacul vechi tiganesc anunta cateva schimbari importante in sufletele nativilor. Cine va migra si unde?

Inainte de a afla ce iti rezerva astrele, trebuie sa definim mai bine conceptul de migratie in acest zodiac. Nu este vorba de o calatorie propriu-zisa, de o mutare dintr-un loc in altul, ci de o schimbare in profunzime pentru fiecare zodie. Migratia in acest zodiac simbolizeaza nevoia de a face eforturi mari pentru a obtine ceea ce ne dorim. E vorba despre mutarile si permutarile pe care le facem in mintea si in sufletul nostru ca sa ne fie mai bine.

ZODIILE CARE MIGREAZA IN NUMELE IUBIRII

PUMNALUL – BERBEC

Maril dorinte in materie de amor se concretizeaza inca de la inceputul lunii iunie. Pumnalul cunoaste o persoana extrem de importanta la inceputul lunii, care, treptat, dintr-un prieten de nadejde se transforma in sufletul pereche.

HOROSCOP IUNIE 2016 COMPLET

Top 4 zodii care vor avea o vara de vis. Surpriza de pe locul 1

TOPORUL – SAGETATOR

Sagetatorul din zodiacul tiganesc va avea parte de sprijinul persoanei iubite in tot ce va face. De fapt, aici putem vorbi despre o migratie in doi pentru cautarea echilibrului si a bunastarii materiale in propriul camin.

MONEDA – BALANTA

Ca sa intelegi lumea cu adevarat trebuie sa o iubesti, iar iubirea fata de cei din jur se manifesta prin empatie. Vei trece prin multe momente de cumpana umbland intr-o parte in alta ca sa realizezi in final ca fericirea se afla chiar langa tine.

Vezi ce zodii migreaza in numele banilor in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top