Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2015: Cele 3 zodii care vor trăi evenimentul anului

HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2015:

HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2015: PUMNALUL (BERBEC)
Luna iulie aduce o serie de cadouri neașteptate din partea celor dragi. Multe dintre aceste ”cadouri” sunt de fapt recunoștința pe care o meritați pentru eforturile depuse de-a lungul timpului.

HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2015: COROANA (TAUR)
Taurii vor trăi evenimentul anului în luna iulie 2015. O veche iubire reaprinde flacăra speranței, inimile nativilor Taur începând să bată cu putere după jumătatea lunii.

CITEȘTE ȘI: CE ZEITATE TE REPREZINTĂ ÎN ZODIACUL AFRICAN KEMETIC
HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2015: SFȘENICUL (GEMENI)
Gemenii zodiacului țigănesc vor avea un iulie marcat de monotonie și accente depresive. Trebuie să iasă din stările de moleșeală și să investească în mai mult timp alături de oamenii care contează cu adevărat.

HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2015: ROATA (RAC)
Nici pentru Racii zodiacului țigănesc nu se anunță evenimente extrem de importante, însă luna iulie este benefică pentru a-și pune la cale proiecte de viitor durabile. Este luna creativității pentru nativii Roatei.

HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2015: STEAUA (LEU)
Leii se împiedică de iluzii. Nu reușesc să își facă un plan practic de viitor nici în luna iulie. Cu toate acestea, vor avea surprize pe plan sentimental.

HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2015: CLOPOTUL (FECIOARĂ)
Fecioarele zodiacului țigănesc au toate șansele să călătorească undeva departe în luna iulie. Vor regăsi părți ale personalității lor pe care le credeau pierdute.

HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2015: MONEDA (BALANȚĂ)
Vara aceasta este una liniștită și plină de aventuri interesante pentru Monedă. Acest semn zodiacal se bazează pe prieteni în tot ceea ce fac, iar luna iulie nu îi va lipsi de experiențe.

HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2015: CUȚITUL (SCORPION)
Celălalt semn zodiacal care va trăi evenimentul anului în luna iulie va fi Scorpionul. Acest semn zodiacal va cunoaște în sfârșit cum va decurge viitorul pentru ei: ce vor face în următoarele 6 luni!

HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2015: TOPORUL (SĂGETĂTOR)
Pentru cei născuți sub semnul toporului, luna iulie este ideală pentru restabilirea unor relații vechi de prietenie sau chiar a unor amantlâcuri neașteptate.

HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2015: POTCOAVA (CAPRICORN)
Lună decisivă pentru Capricorni. Vor trăi cel mai mare șoc financiar din tot anul, dar asta îi va ajuta. Pentru ei, evenimentul anului se va produce în iulie deoarece se vor confrunta cu pierderi financiare consistente. Tot răul însă spre bine: Noile idei de afaceri apar la sfârșitul lunii.

HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2015: CUPA (VĂRSĂTOR)
Un iulie călduros și plin de suișuri și coborâșuri pentru Vărsătorii zodiacului țigănesc, mai ales din punct de vedere amoros. Împăcările și despărțirile vor fi la ordinea zilei.

HOROSCOP ȚIGĂNESC IULIE 2015: CAPELA (PEȘTI)
Luna iunie a fost destul de bună din punct de vedere financiar pentru Pești, iar luna iulie va continua pe același trend ascendent. Lucruri bune și la capitolul sănătate și dragoste vor avea loc, însă, mare atenție la sfaturile medicilor în privința exceselor alimentare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top