Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop tiganesc – DECEMBRIE 2017. Balantele chefuiesc toata luna! Care sunt zodiile care nu vor iesi din casa

Balantele intra in luna petrecerilor. Totul va fi tratat cu multa veselie. Problemele evita acest semn zodiacal. Acestea fug de ei ca si necuratul de tamaie.

HOROSCOP TIGANESC DECEMBRIE 2017:

PUMNALUL (BERBEC)

Luna decembrie aduce o serie de evenimente placute in viata ta. Vei face cunostinta cu noi persoane care te vor ajuta sa depasesti cumpana care se anunta pe 16 decembrie seara.

COROANA (TAUR)

Casa Iubirii va avea cateva geamuri zgariate si numai de tine va depinde daca acestea se vor sparge. Certurile vor ajuta la inchegarea relatiei tale. Pe 22 decembrie lucrurile se vor calma de tot.

SFESNICUL (GEMENI)

Stresul isi va pune amprenta pe viata de familie, dar mai ales pe relatiile cu prietenii. La locul de munca vei fi provocat sa lucrezi contratimp, iar asta iti va scoate peri albi. Nu vei avea deloc chef sa iesi din casa.

ROATA (RAC)

Luna decembrie aduce o serie de schimbari importante in viata ta, zic tiganii. Potrivit acestui zodiac, vei trece de niste bariere pe care ceilalti ti le vor pune in cale. Inteligenta ta se va observa in tot ce vei intreprinde.

STEAUA (LEU)

Intre 10 si 13 decembrie vei avea de furca cu un membru al familiei. Vei stabili in sfarsit care sunt pripritatile voastre comune si care sunt subiectele in care nu vor putea interveni niciodata.

CLOPOTUL (FECIOARA)

In luna decembrie te vei stabiliza din punct de vedere emotional. Vei face lucruri pe care le-ai tot amanat in ultima perioada si asta te va ajuta foarte tare sa cresti stima de sine.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top