Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop tiganesc – DECEMBRIE 2015: Cine bate la usa Capricornului?

Decembrie va fi o luna a surprizelor. Capricornul din zodiacul Tiganesc dar si Taurul vor avea o serie de evenimente prin intermediul carora se vor afirma.

HOROSCOP TIGANESC DECEMBRIE 2015. Nativul nascut in zodia Potcoavei (Capricorn) va primi o vizita neasteptata. In casa si in inima acestui nativ vor ajunge persoane pe care le credea de mult pierdute. Impacarile vor avea loc in preajma Craciunului, iar una dintre aceste persoane poate fi o fosta mare iubire.

Cat despre cei guvernati de Coroana (Taur) se anunta numai lucruri bune. Un eveniment major care va avea loc la jumatatea lunii decembrie ii va scoate din starea de plictiseala, chiar amorteala, in care au intrat in ultima vreme. Se vor afirma public si vor primi aprecieri.

Pentru Moneda (Balanta), lucrurile par a intra pe un fagas normal. Toate problemele din ultima vreme se aseaza treptat. E nevoie doar de putintica rabdare.

HOROSCOP TIGANESC DECEMBRIE 2015. Cei care se afla sub protectia Capelei (Pesti), au toate sansele sa ramana cu buzunarele goale din cauza cheltuielilor de sarbatori.

CITESTE SI: Singura zodie care te face fericit cu simpla sa prezenta

CITESTE SI: HOROSCOP 2016

Cei care se afla in zodia Pumnalului (Berbec) nu vor putea depasi momentele dificile ce se vor ivi la inceput de luna. Acestia trebuie sa inteleaga ca numai prin comunicare se pot rezolva toate problemele.

Gemenii (Sfesnicul in zodiacul tiganesc) au batai de cap in Casa Dragostei. Se anunta evenimente furtunoase dar si surprize placute in luna decembrie.

Cei guvernati de Stea (Leii) vor face pace cu toate persoanele fata de care au gresit. Recunoasterea greselilor, in ultima faza, reprezinta un mare act de sinceritate si de curaj.

HOROSCOP TIGANESC DECEMBRIE 2015. Cei guvernati de Cutit (Scorpion) vor trebui sa aleaga intre doua drumuri. Unul dintre ele ofera ceva, dar nu ofera altceva. Le va fi greu sa aleaga, pentru ca oricum vor pierde pe o anumita latura.

Nativii guvernati de Roata (Rac) au toate sansele sa primeasca bonusuri financiare in luna decembrie. Se anunta niste investitii frumoase, insa trebuie facute cu cap.

Fecioarele (Clopotul in zodiacul tiganesc) isi stabileste prioritati pentru 2016, iar unele dintre ele s-ar putea concretiza ceva mai devreme, la finalul lunii decembrie.

Varsatorii (Cupa) vor intalni o persoana care le va schimba viata, iar Sagetatorii (Toporul) isi schimba complet atitudinea fata de anumite rude, dupa acestia vor afla ca le poarta sambetele.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

1 Comment

  1. gigisindile@yahoo.com

    2016-03-12T18:34:54+02:00 at 2016-03-12T18:34:54+02:00

    minecraft pocket

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top