Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop sexual iulie 2016. Ce zodii preiau controlul in pat

Stiri

Horoscop sexual iulie 2016. Ce zodii preiau controlul in pat

Horoscop sexual iulie 2016. Zodiile se vor imparti in aceasta luna torida in doua categorii: cele care preiau controlul in pat si cele care prefera sa fie dominata. Vezi cum vei sta la capitolul sex.

ZODIILE CARE PREIAU CONTROLUL IN PAT:
SCORPION

In luna iulie iti vei controla partenerul aproape telepatic. Vei reusi sa il duci pe culmile placerii cu ajutorul vorbelor bine alese. Casa Comunicarii este favorizata toata luna, iar asta duce la consolidarea relatiei tale sexuale.

SAGETATOR

Tendintele tale posesive pot crea probleme in dormitor. Iti vei supune partenerul fara mila, insa trebuie sa ai foarte mare grija cat intinzi coarda. La inceput s-ar putea sa ii placa jocul erotic in care il initiezi, insa ce e mult strica.

Horoscop tiganesc iulie 2016. Luna descoperirilor

Cum stai cu banii in luna iulie 2016, in functie de zodie
VARSATOR

Vei trai o adevarata dragoste cu nabadai in luna iulie. De la batatile cu perne pana la sex nebun va fi un singur pas, iar cel care va detine controlul vei fi tu.

RAC

Din cauza conflictelor de idei care vor aparea in cuplul tau vei tinde sa iti manipulezi partenerul, sa il pedepsesti cerandu-i sa faca tot ce iti doresti. Ai grija cu aceste porniri pentru ca nu pot fi acceptate la infinit.

Horoscop sexual iulie 2016 – Continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top