Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop sexual ianuarie 2018 – despartiri si impacari surpriza

Horoscop sexual ianuarie 2018. Inceputul anului e presarat cu aventuri sexuale de neuitat, cu despartiri si impacari surpriza si cu multa, foarte multa iubire.

Horoscop sexual ianuarie 2018 – Previziuni pentru fiecare zodie

BERBEC – Puterea ta de seductie va fi uriasa. Te asteapta cateva aventuri sexuale de neuitat. Idilele din ianuarie te vor face sa iti recastigi increderea in capacitatile tale din dormitor.

TAUR – Cu sexul nu stai prea bine, chiar daca vei avea un umar pe care sa plangi ori niste in brate care sa te tina la ceas de seara. Gandurile negre iti vor perturba viata amoroasa.

GEMENI – La tine va fi valabil sexul de impacare aproape toata luna. Asta pentru ca vei purta o serie de discutii aprinse cu partenerul de viata, discutii care se vor finaliza cu… sex.

RAC – Va fi o luna mai degraba sentimentala decat sexuala. Doresti sa redevii acea persoana romantica. Intre 5 si 15 ianuarie ai sansa unica de a-ti clarifica sentimentele fata de partenerul de viata actual.

LEU – Pui prea mult pret pe sex. Acesta va fi reprosul pe care il vei primi in permanenta din partea persoanei iubite. Vei fi nevoit sa aduci inovatie in dormitor.

FECIOARA – Relatia de iubire urca la un alt nivel. Imaginatia ta il va face pe partenerul de viata sa se urce pe pereti de placere.

BALANTA – Din punct de vedere sexual vei avea numai probleme. Fie nu vei gasi partenerul care sa iti satisfaca toate dorintele, fie iti vei da seama ca ai nevoie de altceva in viata ta.

SCORPION – Lucrurile arata tare interesant in ce priveste dragostea. Apar situatii care mai de care mai interesante. Se poate spune ca vei fi prins intre doua iubiri: una mai veche, alta noua.

SAGETATOR – Relatia ta se va hrani din gesturi marunte si tandre. Vei descoperi ca nu sexul va tine impreuna.

CAPRICORN – Sexul ca sexul, dar ce facem cu dragoste? In ianuarie, vor fi zile in care te vei simti singur. Vor fi momente in care nu iti va ajunge sa traiesti doar o partida intensa de amor. Pofta de a iubi cu adevarat va fi mai mare ca niciodata.

VARSATOR – De fiecare data cand incepi o relatie noua, ai senzatia ca si sexul e ceva necunoscut pentru tine. In ianuarie prinzi aripi!

PESTI – Relatia cu partenerul de viata va decurge excelent. Totul va fi numai lapte si miere, ceva mai rar, mai ales in cazul tau!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top