Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 8 - 14 aprilie 2018 Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Săgetător

Vorbim despre o continuă relaxare a atmosferei, în special în plan familial şi perspectivele asumării propriului destin în sensul de a face ceva pe cont propriu pentru a asigura un viitor aşa cum şi-l doresc copiilor lor.

Totuși, foarte multă încrâncenare pentru a păstra lucrurile aşa cum sunt, dar din păcate încăpăţânarea nu are nimic în comun cu ambiţia. Tensiunile afectează bunul mers al afacerilor pentru că mintea lor a rămas centrată pe lucruri care nu mai funcţionează.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 8 – 14 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nu doresc ca un puseu de tensiune să le aducă lucruri grave, nu de alta dar curând vor trebui să se implice în lucruri mari care să le asigure viitorul mult timp de acum înainte. Foarte interesant mi se pare aspectul moştenirilor care îi face să se îmbete cu apă rece. De aceea îi sfătuiesc să fie atenţi şi să se gândească bine în ce se bagă deoarece cadrul mi se pare extrem de volatil şi cu o încărcătură deloc uşoară.

Fie că se pot pomeni atraşi într-un proces, fie moştenirea care le vine este una păguboasă, pentru că există şi aşa ceva şi trebuie să plătească mai mult decât face şi, bineîneţeles, de aici reproşurile.

Zile excelente: 12 și 14 aprilie.

Îmi place că, relaţional, lucrurile se liniştesc şi ele, disensiunile nu dispar întru totul. Dar să fim serioşi, micile contrări dau farmec şi culoare vieţii în doi, că vorba ceea, te saturi în fiecare zi de ciorbă sau de friptură. Mai vrei şi fasole, mai vrei şi o salată. Iar Săgetătorii sunt maeştri când se pune problema de a împăca lucrurile.

Zile bune: 12, 13 și 14 aprilie. Femeile sunt beneficiarele unor sume pe care le aşteaptă de ceva vreme. Pe 10 şi 11 aprilie rezolvă probleme care ţin de familie, în sensul că vor plănui schimbarea locuinţei sau renovarea celei pe care o au. Să o facă pentru că au toată energia necesară să rezolve problemele gospodăreşti.

Este un debuşeu pentru frământările lor interioare. Pun ţara la cale alături de familie, sau cei care sunt doar în faza de început a relaţiei acum au şansa să se cunoască mai bine şi să ştie alături de cine vor porni la drum.

Totuşi rămâne un soi de volatilitate a statutului casei în care locuiesc, nu cumva să fi girat cu ea pe cineva sau un împrumut şi se apropie data scadenţei şi intră în panică sau locuiesc cu chirie şi se văd în situaţia de a găsi altceva deoarece proprietarul vrea să vândă locaţia. Ori dacă locuiesc în zone inundabile să nu se pomenească peste noapte cu apa în casă sau să nu le facă scurt circuit vreo priză şi de aici până la incendiu este mai putin de un pas.

Profesional nu sunt probleme. Eventual o puternică dorinţă interioară de a şti mai mult sau de a face mai mult şi asta este o bilă albă dacă ne gândim că majoritatea dintre noi se mulţumesc doar cu ceea ce au, şi chiar primesc acordul să facă ce doresc.

Numai că această atitudine le dă bătăi de cap la nivelul relaţiilor cu colegii de muncă şi stresul va dura cel puţin o lună!

14 aprilie le mai poate aduce o înţelegere de natură contractuală. Posibil să fie ceva de genul unui contract prenupţial pentru cei care se căsătoresc, dar poate fi vorba şi despre un contract pentru un spaţiu sau cabinet unde cei cu profesii liberale să-şi poată desfăşura activitatea. Atenţie, totuşi, la termenii contractului pentru că i-ar putea sufoca financiar.

Zile excelente 12, 13 şi 14 aprilie.

Din punct de vedere financiar, încă nu se poate vorbi de o stabilitate. Dimpotrivă, pagubele de care aminteam îi bagă în datorii şi mai mari şi vor trebui să găsească soluţii urgent.

Cronicizarea unor boli, frecvenţa din ce în ce mai crescută a puseele acute le dă de gândit şi în sfârşit, îşi vor face timp şi pentru ei, şi vor merge la medic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top