Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 8 - 14 aprilie 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Pești

Deşi săptămâna debutează furtunos, lucrurile se vor linişti rapid. Totuşi, mare atenţie, cei care sunt plecaţi în concediu şi, mai ales cei plecaţi la mare. Indiciile care sugerează accidente legate de apă sunt extraordinar de puternice şi îi vizează, în special, pe cei tineri care cu spiritul de aventură, tipic vârstei, pot face o greşeală care să le fie fatală.

Să se abţină de la orice acte de teribilism care ţin de consumul de alcool amestecat cu energizante, de condusul auto sau de sporturi extreme – parapantă, căţărări, condus în pantă, pasiuni care ţin de locuri misterioase şi care implică scufundări, coborâri în peşteri cu trasee periculoase sau drumeţii prin locuri neumblate.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 8 – 14 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Au o imaginaţie vie, iar cei care cochetează cu arta sau şi-au făcut un mod de a trăi din artă, pot avea rezultate frumoase.

Foarte îndrăgostiţi de parteneri sau de soţi, cei care sunt în cuplu vor avea o săptămână de vis, cu accent pe 9 şi pe 10 aprilie. Cuplurile în care a poposit barza îşi vor boteza foarte mândri, odraslele. Cele mature îşi fac weekend-ul pe acolo pe unde şi-au dorit, sau pleacă în pelerinaje scurte, de suflet, pe la diverse mânăstiri.

Altele vor pune ţara la cale vis-a-vis de ce mai au de făcut prin casă. O asemenea zi este 12 aprilie, dar posibil să plănuiască ceva şi pe 13 aprilie după ce vor scăpa de musafiri. Din păcate, unele cupluri îşi pot spune adio acum, de pe poziţii greu de conciliat, cu vorbe grele şi obidă, cu reproşuri care nu îşi au locul şi chiar cu accese de violenţă şi ameninţări.

Au, cum spuneam și săptămâna trecută, semnificaţia purjării, a descărcării lăuntrice pentru că orice ar fi făcut, relaţia nu ar fi putut merge mai departe. Repet, este una din acele ipostaze karmice care vine să încheie un ciclu, ca să se poată deschide un altul, la un alt nivel.

Zile grele 11, 12, 13 şi 14 aprilie.

Aspectul profesional are încărcătura iluziei, dar şi a fricii că nu se descurcă, dacă şeful spune altceva, dacă proiectul nu se aprobă, dacă nu mă voi descurca. Cu toate că nu li se poate reproşa nimic rău profesional.

Peştii care lucrează în domeniul artei vor fi susţinuţi în tot ce întreprind. Au posibilitatea săptămâna aceasta să iniţieze proiecte noi. Dar, le spun de pe acum, să nu plece la drum până nu au toţi sacii în căruţă, adică nu au totul bine pus la punct.

Zile faste: 9 şi 10 aprilie.

Cei care lucrează în serviciile de siguranţă – poliţie, SRI, poliţi militară sau ataşaţi militari, să fie atenţi la imformaţiile cu care operează deoarece un cuvânt spus aiurea poate declaşa un conflict diplomatic, care ar putea să le scape de sub control şi…nu vreau să mă gândesc la ce va urma. Ziua la care să fie atenţi este 13 aprilie.

Din păcate, nici financiar nu stau prea bine, başca o serie de cheltuieli pe care trebuie să le facă că nu se poate altfel – o conductă spartă care i-a inundat pe vecini, autoturismul luat de ape, geamurile sparte de furtună, o reţetă medicală costisitoare ş.a. Cam toată săptămâna stă sub semnul pagubei.

Şi la capitolul sănătate stau bine, totul este să nu recurgă la întăritoare care îi pot revigora pe moment, dar care pot genera dependenţe din care să iasă cu foarte mare greutate apoi.

2 Comments

2 Comments

  1. ila

    2018-04-08T22:22:03+03:00 at 2018-04-08T22:22:03+03:00

    Prostii. Copy and paste din altă lună. Interprearea e identică, rușine.

    • Adrian Vrauko

      2018-04-09T13:39:47+03:00 at 2018-04-09T13:39:47+03:00

      Buna ziua! Vom lua legatura cu astrologul nostru si vom verifica informatia. Multumim pentru feedback.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top