Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 8 - 14 aprilie 2018 Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018 Balanță

Traversează o perioadă controversată pentru că nici ei nu se prea înţeleg pe ei, nu-şi recunosc reacţiile şi este normal cât cârma destinului este în semnul lor.

Sunt probleme cu care s-au mai confruntat dar nu le-au soluţionat. Ziua de 14 aprilie, cel puţin, este o asemenea zi când parcă nimic nu mai merge. Dar dacă aceşti nativi ar fi puţin atenţi la ei, la atitudinile lor, la faptul că de multe ori vor să-şi impună punctul de vedere fără să se gândească, atunci lucrurile s-ar putea schimba.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 8 – 14 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Din fericire nu este un timp pierdut ci este vorba despre lecţii de viaţă pe care au trebuit să şi le însuşească pentru a putea merge mai departe. Capitolul comunicare rămâne un domeniu la care mai au de lucrat, în sensul că este posibil încă să nu realizeze că lucrul cel mai cinstit este de a spune oamenilor ce gândeşti nu doar să te detaşezi de eveniment şi să îl analizezi.

Pe de altă parte, cred că au nevoie de ceva mai multă încredere în ei dar şi în ceea ce fac. Luna Neagră în opoziţie cu Neptun se constituie în unul din braţele unei cruci în semne mutabile – minciuni, iluzii, impresii false, acuze nefondate, spaime legate de pierderea poziţiei sociale, a funcţiei sau a locului de muncă.

Zilele de 9, 10 şi 11 aprilie, sugerează necesitatea de a schimba topica comunicării, adică să mai şi asculte nu doar să de ordine. Ajung la ei informaţii disparate iar explicaţiile pe care le dau nu îi ajută deloc, dimpotrivă. De asemenea, simt pe pielea lor răutatea unora care vor să le strice imaginea sau vor să îi contrazică în tot ce fac.
Cu toate acestea aspectul relaţional s-a mai relaxat, Balanţele se simt bine în mijlocul familiei, fac planuri de vacanţă şi chiar ar putea să plece câteva zile.

Se recimentează legăturile de sânge, se regăseşte acel farmec al întâlnirilor în doi, ceea ce pentru o Balanţă dă nota de echilibru interior de care are nevoie. Ieşirea în doi, cine le lumina lumânărilor, toate vin să completeze un gol sufletesc pe care l-au simţit aceşti nativi în ultimii doi ani.

Zile excelente 9, 10, 12, 14 aprilie. Tot acum, este un timp propice pentru un copil, dar şi pentru a decide că este momentul să-şi găsească un cuibuşor numai al lor. De asemenea, Balanţele care îşi întemeiază acum un cămin sunt foarte bine susţinute.

Profesional sunt supuşi unui tir de solicitări în ce priveşte capacitatea lor de sinteză şi mentalul lor analitic. Cei care susţin un examen sau se prezintă la un interviu, şi aş spune că sunt favorizate femeile, vor avea un mic câştig dar vor fi repede dezamăgiţi când vor vedea că lucrurile nu stau chair aşa cum li s-a promis.

Sfatul meu este să nu abandoneze ci să aibă răbdare că lucrurile se vor rezolva. Este posibilă o ofertă nou de muncă, cei care nu au un loc de muncă să găsească unul, ba chiar aş spune că Balanţele care doresc să pornească pe cont propriu acum este un moment excelent să înceapă propspecţiunile, să vadă ce alternative găsesc, spre ce doresc să se îndrepte.

Totuşi le sugerez să analizeze foarte atent ce doresc să facă. Zile benefice 9 şi 10 aprilie.

Financiar sunt în grafic, nu cheltuiesc mai mult decât este necesar şi doar pentru problemele stringente.

Ca sănătate, să fie atenţi la alimentaţie şi să se hidrateze cum trebuie, să consume fructe de sezon. Nu se pune problema unor tulburări fiziologice, mai de grabă o atenţionare la ceea ce mănâncă pentru că alergiile sunt în floare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top