Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018 Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Vărsător. Deși este posibil să aveți o mulțime de lucruri pe care ați dori să le realizați, există o conjuncție intensă într-un sector mai îndepărtat din temei tale nale care te poate face să te simți destul de afectat de emoții neașteptate și, probabil, neliniștit.

Dacă ai ceva important de făcut, fă-ți timp pentru asta. Dacă o poți fi amâna până săptămâna viitoare, ar fi o idee bună să o faci. Această legătura destul de concentrată dintre energicul Marte și intensul Pluto din sectorul tău spiritual poate coincide cu nevoia de a vorbi.

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Vărsător

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 29 aprilie – 5 MAI 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

S-ar putea să apară emoții care să nu aibă legătură cu ceea ce se întâmplă în jurul tău. Dacă da, acestea ar putea fi legate de experiențele trecute. Să le încredințezi unui confident te-ar putea ajuta să te simți mult mai bine.

Dragostea și romantismul pot fi, de asemenea, vagi și tratate chiar cu indiferență, deoarece Venus se îndreaptă spre o zonă liberă de asemenea emoții. Singur? Atunci poate fi un moment excelent pentru a reveni la vechile întâlniri.

În ciuda a ceea ce pare, nimic nu este bătut în cuie. Doar pentru că persoana pentru care ai făcut o pasiune a spus nu ieri nu, nu înseamnă că răspunsul va fi același astăzi. Întotdeauna trebuie să încerci tehnici noi, pentru ca la sfârșitul săptămânii să fie un moment perfect pentru a fi inovator/oare.

Există o mulțime de lucruri încă de descoperit, deci de ce să nu fii un pionier al primei întâlniri? Una dintre pasiunile tale actuale s-ar putea transforma într-o viitoarea căsătorie.

Activitatea din zona parteneriatelor îi poate determina pe partenerii de afaceri sau pe colegii și colaboratorii tăi să fie mai emotivi decât de obicei. Încearcă să nu te pui cu gura pe ei dacă nu vrei să reacționeze violent.

Universul îți va ușura negocierile în câteva zile. Nu ești întotdeauna persoana cea mai plină de tact din lume, dar poate fi mai ușor să spui vorbe potrivite la momentul potrivit sau la timp, mai ales la un interviu sau la serviciu.

Deși pare că oportunitățile nu vin, ceea ce poate submina dorința ta nativă de securitate interioară, te descurci bine. S-ar putea să fii un pic mai stresat decât de obicei. Asta nu înseamnă că trebuie să conduci neatent. Achită-ți la timp datoriile, nu aștepta somația sau telefonul care să te împingă la asta.

Poți decide să revii la un tratament cu care l-ai experimentat și în trecut. Ai putea fi inspirat de rezultatele pe care le-au avut alții și de mărturiile lor. Poate că te gândești la asta ca la un lux și te întrebi dacă poți să o faci fără ea. Dar va merita să încerci pentru că te va ajuta. Ascultă-ți intuiția și mergi într-acolo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top