Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018 Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Scorpion. Ai putea fi destul de agasat de modul în care decurg lucrurile în această săptămână, chiar dacă încerci să fii condescendent cu privire la o anumită problemă.

Pe măsură ce Marte face un sextil cu Jupiter expansiv în Scorpion, dorința ta de a împărtăși informațiile pe care le deţii cu ceilalţi ar putea fi puternică. Problema ar putea apărea dacă devii prea entuziast în tentativa de a încerca să îi converteşti şi pe alţii.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 29 aprilie – 5 MAI 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Scorpion

Dacă vrei ca ei să te asculte, atunci trebuie să le laşi spațiu pentru a face propria alegere. Cei care sunt interesaţi vor rămâne atraşi de intenția și pasiunea ta cu privire la această chestiune. Cei care nu sunt interesaţi se vor îndepărta.

Ia în considerare un program relaxat duminică,atunci când faza de Luna Plină are loc în semnul tău, deoarece ai putea să fii mai emoționant decât de obicei. În sfârşit, Venus intră într-un sector sensibil al temei tale natale, în această săptămână, ceea ce ar putea spori dorinţa de a iubi.

Poți încerca să afli mai multe informații despre cineva nou, dar nu încerca să depășeşti limitele. Nu lăsa curiozitatea să îţi copleșească judecata. Nu există prea multe piedici pe drumul spre o nouă poveste de dragoste în weekend. Simte-te bine, du-te unde îşi spune instinctul fără prea multe probleme. Confirmarea că eşti pe drumul cel bun va veni mai târziu. Pentru moment, doar bucură-te.

Profesional ai putea avea probleme cu un șef. Dacă eşti în toiul unei crize, nu te grăbi să iei o decizie. Ar putea ajuta să aștepți câteva zile până când totul se calmează. Mai bine gândeşte-te cum să-ţi planifici munca şi ideile noi pe care le ai. Te-ar putea entuziasma un proiect de care eşti sigur că va aduce un profit bun. Vezi feedback-ul înainte de a rămâne blocat.

Săptămâna asta ai drumuri deschise peste tot. Ieşi puţin din carapacea ta şi devino mai încrezător în modul în care îţi comunici ideile. Este un moment excelent pentru a atrage oameni sensibili în viața ta și pentru a-ți promova visele. Asigură-te că eşti la curent cu plata datoriilor.

Ai grijă de tine și fii atent mai degrabă simptome decât să aștepți și să vezi ce se întâmplă. Un aspect puternic îţi afectează sănătatea şi poate aduce câteva surprize neplăcute. Problema este că nu e nimic nou, dar în zilele următoare vei găsi o soluție care te va ajuta să te vindeci pentru totdeauna.

Perioada mai este bună şi pentru o dietă și chiar exerciții de rutină.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top