Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018 Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Rac

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Rac. Prieteniile și viața socială pot face începutul săptămânii foarte plăcut. Cu toate acestea, ai putea ca marți, 1 mai, să resimți ziua mai intensă și datorită legăturii dintre Venus și Pluto când te vei pomeni că ești din ce în ce mai atașat de cineva sau de ceva.

Relaxează-te! Dacă se va uita la tine, ai să știi ce ai de făcut. Pe măsură ce Soarele va trece de Casa carierei în sector social, poți începe să te simți mai relaxat și mai puțin frământat. Ai trecut de faza agitată și, cu accentul de-acum de pe semnul Taurului, este timpul să te relaxezi și să te distrezi.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 29 aprilie – 5 MAI 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Rac

Saturn, cât și Pluto, retrograde în sfera relațiilor, te vor provoca în lunile următoare să îți analizezi mai obiectiv relațiile. Îți va fi astfel, mai ușor să vezi ce schimbări trebuie făcute astfel încât să poți fi fericit și liniștit.

Încă de la inceputul saptamanii, viața îți face cu ochiul. Ai un zâmbet fermecător, iar ochii tăi țin mistere și pot stârni intrigi. Nu fi surprins dacă cineva se îndrăgostește de tine la prima vedere! Este extrem de ușor să amesteci prioritățile în weekend și la fel de simplu, să le readuci în ordinea corectă. Cât de importantă este viața ta sentimentală? Du-o înapoi, acolo unde este locul ei dar nu lăsa să te îmbrobodească.

Comunicare poate reprezenta o problemă, deoarece nici tu și nici celălalt păreți incapabili să vă înțelegeți reciproc. Întâlnirile ar putea să dispară și totul să se sfârșească în haos. Fii gata să te miști la locul de muncă. Este posibil să trebuiască să înlocuiești pentru cineva care este în concediu medical și astfel vei avea mai mult decât doar o parte din sarcinile obișnuite pentru a le finaliza. Dacă vrei să faci o plimbare, găsește ceva pe un site turistic și nici măcar nu te mai uita înapoi!

Poate îți dorești mai multă libertate în viață iar tentația de a renunța la slujbă poate fi mai puternică decât oricând. Dar nu e momentul să abandonezi locul de muncă. Mesajele pe care le primești, în visele conștiente sau flash-urile de moment, pot furniza doar informațiile de care ai nevoie pentru a face schimbări semnificative în bine, nu sugerează și schimbarea propriu-zisă. Munca se îmbunătățește și apoi vin și bani.

Săptămâna este un moment bun pentru a te cufunda în lectură sau pentru a naviga on-line cu scopul de a gasi idei în ce privește îmbunătățirea stării de sănătate. Te poți concentra asupra zonei spirituale, orientându-te spre practici yoga sau tai chi. Aceste tehnici oferă modalități de sănătate, precum și filosofii de viață care te pot ghida mai apoi. Yoga ar putea fi o modalitate foarte bună de a începe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top