Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Pești

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Pești. Dacă nu impui limite ferme în ceea ce privește un prieten, ai putea fi convinși să faci ceva ce nu vrei și apoi să regreți. Chiar dacă pare a fi o idee bună pe moment, noutatea ar putea să pălească în curând și s-ar putea să fii dezamăgit.

Ai încredere în instinctele tale dacă cineva îți face o invitație, te solicită să îl ajuți sau vrea să vă întâlniți. Dacă primești un mesaj clar că trebuie să te ții departe, fă acest lucru.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 29 aprilie – 5 MAI 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Pești

Puteți păstra distanța până joi, 3 mai, când persoana ar putea deveni deosebit de pretențioasă. Într-o altă notă, Venus se mută marți, 1 mai, în Casa familiei și probabil te încurajează să începi reparațiile la casă și să te mai și distrezi, pentru că ambele le poți face cu bucurie. Luna plină de duminică, în Casa aventurilor și a drumurilor lungi, te poate inspira să faci ceva interesant.

Când ai o pasiune și trăiești intens iubirea cu cineva, vrei să știi și cele mai neînsemnate lucruri despre ea/el. Curiozitatea te împinge de la spate, dar vezi, nu fă ceva ce poate fi perceput ca posesivitate sau indiscreție. Dacă nu îți răspunde cu aceeași dragoste, ai răbdare până când se va simți confortabil și îți va spune ce vrei să știi.

Știu că nu este ușor să-ți cobori garda, dar o vei face pentru persoana potrivita în weekend. Te simți excelent atunci când inhibițiile tale sunt reduse la zero.

Profesional, activitatea intensă și ideile care vă vin stimulate de Casa comunicării, ușurează obținerea aprobării pentru ideile tale inspirate. Dacă ți s-a părut că ai fost trecut cu vederea și ignorat în ultimele luni, este posibil să fii surprins și încântat în același timp, de schimbarea atitudinii. Lucrează la problemele care îți pot aduce tensiuni din cauza unor argumente nelalocul lor. Dacă ești ocupat și încerci să te achiți de sarcini în timp util, nu lăsa rezolvarea lor până în ultima clipă.

Pe de altă parte, este timpul să îți reînnoiești stilul de comunicare. Te simți ca bolnav pentru că alții sunt promovați și nu tu? Nu este vorba despre calitatea muncii, ci de felul în care ești capabil să te achiți de sarcinile pe care ți le dau superiorii tăi.

Acum, cu niște oameni cu adevărat unici pe care îi vei întâlni, te vei simți confortabil pentru că nu trebuie să respecți inconvenientele. Tot ce trebuie să faci este să întrebi, ce meriți de fapt?

Universul te incurajeaza sa fii mai atent la problemele actuale de sănătate. Multe dintre lucrurile pe care le experimentezi ar putea fi cauzate de resentimente adânci și de emoții toxice, despre care se știe că au un efect pozitiv asupra sănătății. Cu cât vei înțelege mai repede și mai profund acest lucru cu atât vei fi mai dispus să-ți explorezi trecutul, să ierți și să continui, și bineînțeles, vei deveni mai sănătos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top