Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018 Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Gemeni. Luni te-ai putea vedea răsplătit cu un loc de muncă bine plătit sau poate lăudat și recunoscut pentru munca și dedicarea ta.

Poate fi, de asemenea, o săptămână promițătoare pentru colaborarea pe un proiect sau idee de afaceri pe termen lung. Evoluția poate fi lentă, dar în cele din urmă succesul va fi al tău. La mijlocul săptămânii, o invitație neașteptată ți-ar putea oferi o seară distractivă.
CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 29 aprilie – 5 MAI 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Gemeni

Pe măsură ce Soarele traversează Taurul, un sector mai retras din harta ta, vei intra într-o fază în care vei dori să eviți socializarea. Poți prefera să petreci timpul făcându-ți propria muncă. Astrele te încurajează să reflectezi asupra succeselor și eșecurilor tale din ultimul an și să privești spre viitor și la ceea ce speri să faci, cu încredere. Atât Saturn, cât și Pluto în retrogradare în Casa resurselor, poți simți că se întâmplă ceva la nivel financiar ca și cum banii vin mai greu către tine.

Nu ești cel mai bun cand vine vorba de a face planuri deși nu duci lipsă de idei. Ai intenții bune, dar poți fi risipitor uneori și abaterea atenției tinde să vă atingă pe cei mai buni dintre voi. Dacă pierzi accidental o întâlnire sau lași pe cineva în așteptare, găsește o modalitate adecvată de a-ți cere scuze.

Discuțiile cu temă politică s-ar putea încinge în weekend, deoarece poți vorbi despre orice subiecte în care oamenii sunt implicați emoțional. Dacă lucrurile se încălzesc prea mult, treceți rapid la vreme sau la ceva la fel de banal.

Pregătește-te pentru o călătorie interesantă. Unele aspecte ar putea crea probleme unde nici nu te gândești. Întâlnirile de afaceri ar putea fi pline de emoție și să ajungi la un acord este aproape imposibil. Nu reacționa violent. Rămâi deoparte și fii cel care dă un exemplu bun. Problemele juridice trebuie tratate cu grijă. Nu presupune nimic. Mai bine explorează piețele străine sau gândește-te la o călătorie de afaceri.

Ești extrem de activ, în special, atunci când este vorba despre redefinirea felului în care vrei să fii perceput de ceilalți. Acest lucru poate duce la o schimbare a felului în care te îmbraci, vorbești sau îi tratezi pe ceilalți. Vei transforma modul în care alții te văd și te vor trata așa cum meriți în cele din urmă, în special, la locul de muncă.

Atât de multe oferte vin în calea ta încât este posibil să ai nevoie de timp pentru a lua în considerare toate opțiunile. Fii gata să deveni autoritatea care ți-ai dorit să fi.

Ești mult mai interesat să rezolvi problemele de sănătate acum. Lucrul cu sine, în mod regulat, este unul dintre cele mai bune pe care le poți face pentru a te elibera de tensiuni. El are un efect cathartic care te ajută să te eliberezi de emoțiile puternice. Acest lucru îți va îmbunătăți cu siguranță starea interioară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top