Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie - 5 mai 2018 Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Capricorn. Dacă ești în căutarea unui sprijin pentru o idee îndrăzneață, prietenii pot fi dispuși să te ajute. Cu toate acestea, s-ar putea ca atitudinea ta să fie condusă de o obsesie dedicată în această săptămână.

Acest lucru se datorează dominatorului Marte conjunct cu pasionatul Pluto în semnul tău. Anumiți oameni pot fi opriți de atitudinea voastră. Dacă poți să-i energizezi și să adoptați o abordare mai relaxată a problemei, le este mai ușor să se conecteze la realitatea ta și să lucreze alături de tine.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 29 aprilie – 5 MAI 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 29 aprilie – 5 mai 2018 Capricorn

Venus se va muta marți, 30 aprilie, în Casa iubirii și a creativității, iar această influență foarte sociabilă și pozitivă te poate ajuta să te relaxezi în tot felul de situații. Dacă unora le-a fost greu să te privească în ochi, poate că ai putea să tu să fii cel care se apropie.

Într-o altă notă, Luna Plină din Casa prietenilor, a speranțelor și a muncii în colectiv, este excelentă pentru o petrecere sau pentru unele întâlniri de suflet.

Ce ai pierdut dacă nu te-ai dus la întâlniri? Te-ai îndepărtat de cunoașterea unor oameni noi, în ultima vreme. Nu lăsa suferințele din trecut să împiedice fericirea viitoare. Ești sfâșiat între muncă, școală sau responsabilitățile familiale. Viața ta sentimentală în weekend, ar trebui să fie evidentă prin alegerile pe care le faci. Dacă cineva nu este disponibil din varii motive, trebuie să reprogramezi întâlnirea.

Financiar, nu este cel mai bun moment pentru a cere băncii un împrumut sau un credit pentru a-ți extinde afacerea sau a o duce la un nivelul superior. Există pericolul unor mesaje alambicate care te pot trage înapoi. De asemenea, activitatea ta din sfera financiară comună cu partenerii sau cu cei din familie, poate aduce multă tensiune la suprafață ceea ce nu este bine dacă trebuie să vorbești și să gândești rațional.

Așteaptă până obții niște rezultate mai bune. Între timp, mergi înainte cu planificările!

Profesional, te așteaptă chestiuni interesante! Echipamentul funcționează bine și poșta ajunge la timp. Comunicarea este ușoară. Te simți destul de pornit pentru ceea ce faci în prezent în profesie.

S-ar putea să găsești că folosirea unei viziuni unice pentru a nivela calea funcționează cel mai bine pentru tine acum. Exprimarea propriilor opinii nu trebuie să devină o activitate cu normă întreagă. Lăsa-ți munca să vorbească.

S-ar putea să fi trecut la o perioadă de curățare pe toate nivelele. Renunțarea la resentimente sau amărăciune este la fel de importantă ca și eliminarea toxinelor din corp. Dacă nu ai încercat încă o detoxifiere scurtă, probabil că ai putea să o faci de obicei de la sine, în mod natural.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top