Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Vărsător. Ce pierd pe de o parte, câştigă pe de alta. Au destulă energie interioară ca să se ridice şi să meargă mai departe, noroc că privesc lucrurile din perspectiva, asta e, nu a fost să fie, nu se gândesc că este posibil să sperie prin volumul de cunoştinţe şi viteza de reacţie.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Vărsător

Puţini însă ştiu că dacă un Vărsător este motivat să facă ceva, atunci poţi muta munţii din loc cu el. Pentru aceşti nativi realitatea circumscrie unor iluzii legate de un loc de muncă mai bun sau a unei sănătăţii de fier. Trebuie să ia lucrurile cum sunt şi nu cum vor ei să fie.

Totuşi, faţă de săptămânile care au trecut, vor da dovadă nu doar de o originalitate specifică, ci şi de creativitate şi spirit vizionar care îi poate transforma peste noapte în vedete.

Afectiv nu aş spune că lucrurile merg greu, nu, dimpotrivă, cu deteşarea lor proverbială, ei acum se îndrăgostesc, acum se dezîndrăgostesc. Faptul că mentalizează trăirile îi face să se detaşeze cu rapiditate de stările emoţionale, dar nu acelaşi lucrur l-aş spune despre partenerii lor, care nu că se victimeizează, chiar suferă pentru ceea ce se întâmplă. Niciodată nu au excelat la capitolul relaţii, cu atât mai puţin în săptămâna care urmează.

Datorită capacităţii sale de apărare prin detaşarea de eveniment sau de implicare, are prilejul să analizeze lucrurile motiv pentru care sunt într-un perpetuu conflict cu partenerii pe care de multe ori îi lasă fără suflu şi care îi acuză că nu se implică.

Din păcate, puţini ştiu că ei sunt o rană permanent, că orice jignire sau imputare care li se aduce răsuceşte cuţitul în rană.

Datorită capacităţii lor de detaşare şi de analiză, Vărsătorii, am mai spus eu asta, lasă impresia că nu se implică în ceea ce fac, dar este o mare greşeală să credeţi acest lucru despre ei.

Indiferent care au fost relaţiile, dacă îi acuzaţi de ceva ce nu au făcut, vor zâmbi, îşi vor vedea de drum, dar te vor ţine la distanţă apoi, toată viaţa, se vor feri să se mai implice într-o relaţie care lor li se pare asemănătoare. Deci, atenţie ce le imputaţi că s-ar putea să regretaţi.

Perioada 27 – 30 martie este foarte bună pentru a-şi găsi un loc de muncă sau dacă au unul, să schimbe ceva în ceea ce fac. Cei care lucrează în domenii laxe care permit talentelor să se manifeste, vor excela la capitolul creativitate. Să fie atenţi doar cum îşi comunică ideile sau cum îşi prezintă proiectele.

Să evite bisericile şi bisericuţele cei care ştiu că nu-şi pot struni versatilitatea într-ale bârfei, pentru că dacă au un păcat, atunci acesta este de a sporovăi, pe seama altora şi nu realizează că sunt foarte uşor de tras de limbă, în special cei tineri. Din acest punct de vedere toată săptămâna este conflictuală.

La capitolul bani stau aşa cum trebuie să stea semnele de aer, adică în bătaia vântului. Vin pe deoparte şi pleacă pe de alta. Eclectici ca şi gusturi, melanjul de nou şi vechi din jurul lor fac să cheltuiască banii pe lucruri de care nu au nevoie în prezent, dar de care poate vor avea nevoie! Zile faste: 26, 27, 28 martie.

Probemele digestive sunt la ordinea zilei!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top