Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Taur

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Taur. Atmosfera generală este bună, dar din pripeală se pot face greşeli care vor repercuta mai ales asupra relaţiei. Atenţie la zilele de 28 şi 29 martie!

La ei continuă relaxarea pe toate planurile, tensiunea dispare ca prin farmec, revine încrederea în sine, dorinţa de a schimba ceva în viaţa lor, speranţa, încep să-şi facă planuri, să viseze, au învăţat ceva elementar despre ei înşişi ceea ce le deschide drum nou. Şi lor le spun să fie puţin atenţi doearece Mercur retrograd va trece în Casa comunicării şi viciază acest segement, în sensul că vor face declaraţii sau vor spune lucruri pe care ar putea să le regrete mai târziu.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Taur

La capitolul afectiv nu stau rău deloc, dimpotrivă, parcă au schimbat rolurile cu prietenii lor berbeci şi se reped cu capul înainte când este vorba despre dragoste.

Iubăreţi din fire nu cumva să se trezească într-un angajament din care să nu mai poată scăpa, când e vorba despre iubire cad uşor în capcană.

Zile periculoase: 26 martie şi 30 – 31 martie. Şi în cupluri ambianţa relaţională pare să se deterioreze brusc, dumincă pe 25 martie, nu care cumva posesivitatea şi gelozia lor proverbială să le dea ghes acum să facă vreo scenă, nu de alta, că dacă mai este şi în public, repercusiunile vor fi pe măsură şi o relaţie care săptămâna trecută îi făcea pe parteneri să se creadă într-al nouălea cer, acum să se lase cu o separare irevocabilă.

Şi dacă la Berbeci, femeile par mai energice, la Taur, ca întotdeauna masculul va ieşi în evidenţă, un simplu reproş din partea partenerului/erei, o privire lunecuoasă a cuiva din anturaj îl fac pe aparent molatecul Taur să explodeze.

Oricât s-ar încerca dezamorsarea conflictului, acesta pare de neoprit şi cum are obiceiul să ridice mâna şi să lovească, ar putea face una nefăcută, mai ales dacă partenera este şi însărcinată.

Profesional aş spune că se angajează la prea multe şi ar putea capota sau îşi iau angajamente, cel puţin pe 26 şi pe 27 martie, pe care nu le vor putea duce şi atunci începe drama, stresul, intră în criză. Mai ales că ei sunt şi niţel indolenţi din fire şi mai lenţi, vă daţi seama ce ar urma.

Luaţi-le pe rând! Pe 28 martie ar putea să fie chemaţi la serviciu. Sfatul meu este să se ducă pentru că altfel s-ar putea lăsa cu dispute urâte.

Din punct de vedere financiar se limpezesc apele, 26, 27 şi 28 martie le pot aduce bani. Să nu ia nicio decizie financiară pentru că ar putea să-şi greveze bugetul pentru multe luni de acum încolo. Au cât le trebuie şi cum nu sunt mofturoşi ca fire se descurcă. Cei care sunt finanţaţi de părinţi sunt şi mai fericiţi!

Ca sănătate, rămâne problematic sectorul hepato-biliar, mâncăcioşi cum sunt nu cumva să facă vreo indigestie sau să-şi declanşeze vreo criză de fiere ori o peritonită, ori înghiţind hulpav se îneacă.

Nu este de gluma, zilele de 14 şi 15 aprilie îi pot duce pe masa de operaţie!!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top