Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Rac

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Rac. Pentru aceşti nativi toate lucrurile merg ca pe roate, singurul lucru pe care nu îl pricep este de ce nu au încredere în ei?! În special cei tineri, nu doar că nu comunică sau dacă o fac, o fac aiurea, dar se încrâncenează în nişte idei, utopii şi filozofie de viaţă de împrumut care în loc să îi ajute, le face numai deservicii.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Rac

Nu putem avea cât ne dorim, dar ne putem face viaţa mai bună din cât avem! Cei mai afectaţi par tinerii şi adolescenţii!

În rest pare să le meargă pe toate planurile şi într-adevăr aşa este, cu rezerva că unele lovituri pot veni dinspre sectorul afectivitate sau sănătate, dar şi dinspre familie, acestea din urmă menite să submineze încrederea în sine

Luni şi marţi, aceste incertitudini se vor lovi de comunicarea cu persoana iubită. Se cred neînţeleşi, sunt rebeli, se revoltă din orice, jignesc… cred că acum este bine să intervină nu pisălogeala mamei, de ce, de unde, cum, când, ci înţelepciunea unui bunic, a unui dascăl în care ei au încredere, sunt momente în viaţă când trebuie să apelăm la o terţă persoană dacă vrem să îi fie bine copilului nostru.

Racii se văd puşi în situaţia de a nu putea riposta şi nu fiindcă nu pot, ci pentru că structura lor interioară este formată pe un tipar care să nu le permită să deschidă gura, mai ales dacă vorbim despre femei.

Bărbaţii Rac în schimb, sunt cei care vor fi agresivi verbal, chiar violenţi aş spune, şi-şi altoiesc nu doar odraslele, ci şi consoarta şi de la o palmă dată se pot trezi fie dând cu subsemnatul pe la Poliţie, fie pregătindu-se pentru divorţ, în special acolo unde există o consoartă cu… personalitate.

Atenţie sporită pentru cuplurile tinere la ziua de 28 martie! În cuplurile tinere este armonie, mai ales dacă la cârma familiei este bărbatul, dar factorul de decizie, femeia. Cu intuiţia şi răbdarea acesteia din urmă emoţiile exultă şi Racii nu că revin la gânduri mai bune, ci simt că familia îi acceptă aşa cum sunt şi aceasta le dă siguranţa interioară de care au nevoie.

Profesional, ziua de 29 martie poate fi o zi a culesului, în sensul că cele bune acum le vor aduce satisfacţii nebănuite. Nu este vorba despre promovare deşi se vorbeşte de aşa ceva, cât cred că este vorba despre o concentrare de idei şi o forţă proteică de care aveau nevoie să finalizeze o lucrare, un proiect, o teză de doctorat sau o licenţă, numai bine ultimele două să aducă în discuţie şi poziţia în schema profesională corespunzătoare momentului. Să discute despre treaba asta, dar să nu se grăbească să primească un răspuns.

Financiar sunt unele hopuri şi ar trebui să fie atenţi ce vor de la viaţă pentru că ar putea să fie ultimele mari cheltuieli pe care le mai fac. Dar încă să nu se repeadă să cumpere, ci să aştepte începutul lunii iulie.

Axa metabolică este destul de afectată, aşa că le sugerez să fie atenţi la unele disfuncţii organice care ţin de digestie, dar şi de eliminarea toxinelor din organism, dacă trebuie să ţină chiar un regim pentru a ajuta procesele fiziologice implicate.

O intervenţie chirurgicală pentru care trebuie să se decidă, timpul îi presează iar boala evoluează, la asta trebuie să se gândească. Sau află de un diagnostic de care tot timpul le-a fost teamă şi vor fi nevoiţi să decidă următorul pas.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top