Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Leu

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Leu. Se relaxează şi aceşti nativi, se liniştesc, se calmează, aderă la ideea de stabilitate pe care le-o aduce familia şi decid să petreacă cât mai mult timp alături de aceasta.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Leu

Poate că aici concură şi relaxarea de la serviciu, unde atmosfera s-a mai detensionat, relaţiile cu colegii, cu şefii sau cu subordonaţii, au intrat în normalitate şi simt că pot să se desprindă de ceea ce este vechi, anacronic, anchilozat. Sunt primele efecte care se resimt de pe urma crucii cardinale care este pe cale de disoluţie, dar să nu ne bucurăm încă.

Se schimbă relaţiile cu cei de acasă, simt nevoia să se implice mai mult în probleme familiei, vor să discute cu copii, cu partenerii de viaţă, cu părinţii, vor să dea o anumită direcţie relaţiei, în care comuniunea spirituală să fie liantul.

Afectivitatea lor stă sub semn plutonian, forţe ascunse se dezmorţesc, se trezesc la viaţă, mesajele vin şi mai ales în somn, încep să înlăture tabieturile, obiceiurile şi să-şi modifice mentalitatea în ceea ce priveşte societatea şi rolul femeii în cadrul acesteia.

Iată măcar un motiv pentru care unii Lei sunt măcinaţi de interogații existenţiale, în unii se dau bătălii care le şubrezesc temelia încrederii în sine, alţii sunt surprinşi de uşurinţa cu care renunţă la ideile fixe şi mulţi se abandonează acestui proces de epurare, cu o delăsare ludică.

Zile speciale: 26, 29, 30 martie. Unii doresc să-şi întemeieze o familie şi fac planuri când să pună nuntă, cei care nu au o prietenă/prieten sunt convinşi că va veni vremea şi pentru aşa ceva, cert este ca nativii Leu îşi doresc mai mult ca nicioidată o familie!

Profesional nu par să fie probleme, totuşi le-aş sugera să fie atenţi ce vorbesc cu colegii sau la vreo întâlnire lucrativă, pentru că Luna Neagră care se plimbă prin semnul lor le poate crea probleme de genul exagerărilor, minciunii, complotării, aşa că cel mai bun lucru, orice subiect care se discută să fie consemnat în agenda de lucru, orice sarcină se primeşte să fie cât mai repede rezolvată ca să nu fie probleme.

Aş spune că unii nativi Leu au intrat în linie dreaptă, schimbările preconizate se produc, spre satisfacţia lor, să fie atenţi doar că orice numire pe care o pot primi acum să le fie anulată până la sfârşitul lunii.

Saturn retrograd face şi desface destine cum nici cu mintea nu gândim că iată, nu au învăţat lecţia legată de familie şi acum îşi dau corigenţa.

Pe de altă parte, cei care lucrează în domeniul financiar, să citească atent fiecare document, fiecare act care le trece prin mână şi abia apoi să semneze. Este vorba despre zilele de 26, 27 şi 28 martie.

S-ar putea confrunta în continuare cu probleme de tip conturi blocate pentru niște amenzi de circulaţie sau pentru o serie de rectificari financiare de care nu au ştiu sau de care au uitat.

Aşa că bugetul lor este grefat de datorii către stat, trebuie să le plătească, nu au ce face!

Şi la ei sănătatea este pendinte de stres şi de oboseală şi de aici probleme de anxietate, de palpitaţii, de lipsa poftei de mâncare. Să nu uite că un regim riguros de viaţă îi poate salva de aceste neajunsuri.

Scăderea bruscă de presiune se resimte la nivel articular, în special zona cefei şi spatelui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top