Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Gemeni. Și pentru aceşti nativi se menţine la cote înalte sensibilitatea, cu un marcaj puternic pe casă de creativitate, dar, în acelaşi timp, sporeşte şi instabilitatea afectivă şi cea financiară, ca şi cum un prestidigitator a scos pentru ei din pălărie, cartea păguboasă.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Gemeni

Dacă în plan social treaba merge de minune, nu aş spune că se întâmplă acest lucru şi în plan personal, pe de o parte, pe de alta ar trebui să fie niţel atenţi la capitolul sănătate în sensul de a avea grijă pe unde pun piciorul, nu cumva să facă vreuna nefăcută. Poate singurul segment în care nu cred să se producă mari schimbări, rămâne cel al profesiei.

Afectiv, stabilitate pentru cuplurile mature, oameni care în două decenii au învăţat câte ceva despre celălalt şi stiu cum să amorsese conflictele. Pentru cuplurile tinere este o învălmăşeală de sentimente, de aşteptări şi de dezamăgiri.

Unii nu se adaptează, se simt prizonieri în relaţie, cred că la nivel de subconştient un program autoindus le crează aceste dezagregări sufleteşti. Nu spun că nu sunt siguri pe sentimentele lor, dar par că se confruntă cu ideea că s-au grăbit. Unele cupluri tinere care îşi doresc un copil pot avea neplăcuta şansă să afle că inseminarea nu a reuşit.

Altele sunt puse în situaţia de a renunţa la o sarcină sau de a o duce la capăt, cert este că aspectele emoţionale care ţin nu doar de sensibilitate ci şi de cadrul în care nativii evoluează să îi determine să ia o decizie pe care au amânat-o de foarte multă vreme..

Bine că măcar profesional lucrurile curg în matca lor, le dau stabilitate pe o anumită direcţie şi mintea lor poate elabora strategiile şi elibera energiile creatoare, curând însă schimbările vor lua şi acest aspect în stăpânire.Deocamdată sunt bine văzuţi şi de şefi şi de colegi, sunt gata de sfaturi şi să dea o mână de ajutor acolo unde trebuie. Zi buna – 26 martie.

Pe 29 martie să aibă grijă că o serie de atacuri la imagine vor fi îndreptate, indirect, către ei, confruntându-se cu acuze de furt, plagiat, copiat. Să nu dea curs provocărilor pentru că vor intra în polemici absurde care nu doar că îi vor obosi, dar vor face să-i piară şi cheful de lucru.

Ştiţi doar cum sunt Gemenii! Vor primi propuneri interesante, dar să fie atenţi ce discută sau ce semnează, deoarece Luna neagră le tranzitează tocmai casa comunicării şi nu m-ar surprinde să afle a doua zi, după discuţii, că planurile au căzut, că totul se întoarce cu 180 de grade.

Ca parte financiară, au gânduri mari, doresc să investească, să aibă răbdare că o vor face mai curând decât se aşteaptă. Unii îşi doresc o casă, alţii să-şi schimbe maşina, dar cei mai mulţi îşi doresc ultimele gadgeturi în materie de electronice, nu doar de dragul de a le avea cât de dragul eficienţei.

Cei care lucrează în domeniul arhitecturii şi în medicina energetică sunt cei mai avantajaţi. Şi dacă au foarte bine susţinută componenta comunicare, dar şi un Venus foarte bine susţinut în casa subconştientului universal, aduce mesaje care spun că totul va merge de la sine.

Ca sănătate, epuizarea nervoasă şi oboseala sunt acum cei mai mari duşmani ai acestor nativi! Alţi Gemeni ar putea afla despre o boală profesională care, mai devreme sau mai târziu, necesită intervenţie chirurgicală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top