Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Balanță. Ei bine, iată nativii care zic eu că sunt avantajaţii săptămânii. Le revine nu atât încrederea în ei, cât siguranţa de sine, se dovedesc eficienţi acolo unde sunt şi în tot ceea ce fac, iar trigonul în semne de apă este menit să le exalte nu doar emoţional şi afectiv, dar şi creativ, ideile lor fiind extraordinare şi susţinute de o argumentaţie logică, pragmatică şi vindicativă.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Balanță

Totuși, unii dintre ei au senzaţia că tot ce plănuiesc se dărâmă peste noapte asemeni unui castel din nisip. Zic că mai au nevoie de răbdare şi să-şi treacă în revistă propiile idei, modul de abordare al afacerilor sau felul în care se comportă în relaţie, nu de alta, dar persuasiunea lor înnăscută îi pot face să greşească cu foarte mare uşurinţă.

Afectiv încearcă din răsputeri să se desprindă, se simt prinşi într-o capcană de emoţii şi sentimente contradictorii, ceea ce îi bulversează total.

Acceptă lucrurile cum vor ei, intră în relaţii care le par bune, dar care de fapt ascund lucruri urâte atunci când treci dincolo de latura fizică. Sunt persoane care duc multe, dar chiar să se transforme în sclavi, nu le sugerez şi nici să se lase şantajaţi.

Nu sunt adepţii iubirii necondiţionate chiar dacă prin ceea ce fac de multe ori dovedesc că sunt adepţii ultimatumurilor când se pune problema iubirii, ca să nu spun că pot da dovadă de o persuasiune ieşită din comun ca să-şi atingă scopurile, doar că scopurile lor nu seamănă nici cu cele ale Fecioarei şi nici cu cele ale Scorpionului.

Ei când doresc ceva o fac pentru liniştea lor şi pentru bunăstarea lor. Zile care ar trebui fructificate sunt 8 şi 9 aprilie, când furtuna din relaţia lor se linişteşte şi ştiu care sunt soluţiile de adoptat.

Şi profesional îşi doresc stabilitate şi linişte, îşi fac treaba conştiincioşi şi totuşi li se pare că le scapă ceva printre degete.

Nu încrederea colegilor sau a şefilor, ceva mult mai subtil ceva ce ţine de apropiere şi de coeziune în interiorul colectivului. Balanţele care nu au un loc de muncă, dar au depus CV-uri, în stânga şi în dreapta, pot fi chemate la un interviu pe care să-l treacă cu brio şi să fie angajate pe loc.

Balanţele care susţin examene de masterat sau de licenţă le vor promova cu succes. Dacă au aplicat pentru studii aprofundate în străinătate, pot afla că au fost acceptate.

Balanţele care decid că este momentul să-şi vadă de drumul lor, vor rupe cu trecutul şi vor începe să alerge ca să-şi pună pe picioare propria afacere. La fel, zile benefice sunt 26, 27 şi chiar 28 martie.

În plină criză sau austeritate, cum vreţi să-i spuneţi, femeile sunt avantajate în ce priveşte mărirea de salariu. Bani vin mai ales din contractele pe care le încheie, nu din muncă directă, ci din comisioane. Bugetul lor va fi mereu împrospătat de mici venituri din surse extraprofesionale. Zile excelente: 26, 29 şi 30 martie.

Imunitatea este o problemă pentru ei, dar cred că în acestă săptămână, la fel ca şi Fecioarele, să fie atenţi la alergii sau varii dermatite pe fond alimentar.

Se vor confrunta cu dureri de cap – posibil aerul condiţionat sau o cerviartroză, cu stări de moleşeală aproape de leşin. Sfat – să mănânce la timp şi să consume lichide, cât mai multe lichide.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top