Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Vărsător. Aceşti nativi vor depune eforturi serioase pentru a-şi câştiga pâinea ca să spunem aşa. Poziția lui Saturn, stăpânul înțelepciunii vărsătoriene, indică, fără echivoc, noi oportunități.

În plus, circumstanțele se vor desfăsura în avantajul lor, în moduri la care adversarii lor declarați nu se vor aștepta. Când vine vorba de lucru, săptămânale va permite să revină la proiecte mai vechi pe care le-au uitat sau le-au lăsat să zacă în vreun sertar. În sfera relațiilor personale, pot exista metamorfozesemnificative, dar ele nu îi vor viza direct.

Aceste schimbări îi vizează pe cei dragi și prietenii. Sunt persoane imprevizibile, greu de strunit. Uneori se lucrează uşor cu ei, alte ori lucrurile sau cadrul trebuie creat de asemenea măsură încât să le dea certitudinea că sunt preţuiţi pentru ceea ce fac.

Afectiv traversează o perioadă în care sunt foarte legaţi de familie, de parteneri şi de copii, de părinţi şi de fraţi, sunt în stare să mute munţii pentru ei şi asta îi transformă în competitori de cursă lungă, cel puţin pentru următoarele săptămâni pentru că familia sau iubitul sunt cei lângă care îşi vor linge rănile şi se vor vindeca.

Este bine să se implice în unele discuții care au loc în cuplu sau în familie, în general, deoarece au darul de a dezamorsa conflictele.

Vărsătorii care sunt fericiți să aibă propriile alternative sunt sfătuiți de astre să fie la fel de blânzi și de atenți cu partenerii lor, pentru că mai repede decât cred vor avea nevoie de suportul acestora.

Pe de altă parte, Vărsătorii singuri își pot dedica timpul liber exclusiv pentru ei inșiși. Nu are rost să încerce să forțeze o relație deoarece totul se va întâmpla de la sine, fără interferențe lor sau ale altora și în cel mai bun mod.

Dacă sunt singuri pe 29 şi 30 decembrie pot întâlni pe cineva care să le dea sufletul peste cap. Comunicarea este unul din atuurile forţă pentru care nativii Vărsător au atâţia prieteni chiar dacă la început nu par de încredere, pe parcurs îşi dovedesc loialitatea. Săptămâna aceasta sunt avantajate femeile.

Profesional, lăsând deoparte parte conflictuală de care aminteam la început, sunt bine susţinuţi chiar se prefigurează colaborări de durată, în special pe partea cu străinătatea, fie vor găsi un job, pe care, fie vorba între noi, l-au aşteptat de câţiva ani, în străinătate şi perspectiva pentru ei se va schimba radical.

Vor dori să acționeze, să apese pedala de accelerație, deci, le sugerez să fie atenți la obstacolele pe care le întâmpină sau la condițiile în care se creează aceste obstacole.

În anumite situații, acesta sunt exact ingredientul de care au nevoie doar să nu piardă simțul proporției, virtutea lor de bază în acest stadiu. Vor munci pentru că atunci când au de ce să o facă, o fac şi vor fi răsplătiţi pe măsură. Foarte bune zilele de 27, 28 şi 29 decembrie.

Financiar, repet, vor începe să simtă că vine apă şi la moara lor, le sporeşte încrederea în ei când vor vedea că se pot mişca mai lejer din acest punct de vedere, iar cheltuielile pe care le vor face vor fi legate strict de domeniul casnic. Atenţie la nişte comisioane pe care cineva încearcă să le facă pierdute pe 7 – 8 Ianuarie.

Sănătatea lor ţine de alimentaţie şi de odihnă. Atâta timp cât nu vor mânca la timp şi regulat şi nu-şi vor face somnul, vor fi probleme! Au însă atâta vitalitate încât vor depăși momentele de cumpănă, dar ar trebui să fie atent și la problemele de intimitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top