Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Taur

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Taur. Odată cu revenirea lui Mercur în mers normal pe 23 decembrie, lucrurile vor reveni în topica lor cotidiană. Pot folosi această perioadă pentru a-şi planifica obiectivele profesionale și pentru a se gândi la metodele de materializare a acestora în viitor.

Pe de altă parte, nativii Taur ar trebui să îi analizeze problemele de suflet și să găsească puterea şi echilibrul psihologic în ultima săptămână din an, pentru că vor avea nevoie de asta.

Eu aş spune că li se arată o serie de căi prin care ei îşi pot rezolva problemele, doar că trebuie să ia lucrurile pe rând, să-şi facă o listă de priorităţi şi să acţioneze în consecinţă. Pe de altă parte i-aşi sfătui să fie atenţi în ce conflicte intră pe drum, dacă sunt în tren sau în autocar.

Să nu uităm că Marte îi forțează să devină independenţi și agresivi, de câteva săptămâni, aşa că ar treebui să-şi folosească talentul dar mai ales voinţa pentru a depăși aceste neajunsuri dacă vor să-i atingă scopurile propuse.Cel mai bun sfat, să nu se bage în discuţii. Sau să nu cumva să-şi ia liber cu de la sine putere că ar putea avea probleme.

Ca tot omul îşi doresc şi ei zile libere, îşi doresc să petreacă alături de familie sau de persoana iubită dar asta nu trebuie să treacă dincolo de idee.

Inteligența lor socială este destul de puternică și îşi pot permite să ia decizii corecte în materie de dragoste, relații și a unei sarcini dacă îşi doresc asta. Folosindu-şi farmecul personal şi senzualitatea îşi va găsi cu repeziciune un/o partner/ă trăind nesperate poveşti de dragoste, spun asta pentru că au săptămâna asta un dor de emoții și de iubirecum nu au mai avut de multă vreme.

Zilele de 25, 26 şi 27 decembrie pot fi grăitoare în acest sens. Sunt cupluri în pragul destrămării şi le-aş avertiza că argumentul pumnului nu este tocmai argumentul de care ar avea nevoie.

Şi avertismentul este mai ales pentru cei tineri. Gelozia şi posesivitatea unora îi poate aduce în pragul unui acces de furie care îi poate costa libertatea mulţi ani de acum încolo. Moment critic: 29 decembrie.

Spuneam mai devreme că dorinţa lor de ducă le poate crea probleme la locul de muncă, da, pentru că neţinând seama de ce au de făcut se pot pomeni fără loc de muncă.

Ori mare atenţie la ce spun, pentru că pot crea conflicte de neimaginat, ei care de regulă sunt tăcuţi şi măsuraţi în vorbe şi care se pot termina în instanţă. Să nu ezite să decline ofertele dacă nu le convin, să nu le fie frică intre în dispute cu colegii deoarece relațiile umane sincere sunt acum trambulina succesului lor în afaceri.

Nu trebuie să coboare la un nivel material evident, ci să-şi amintească permanent care este scopul activității lor. Oricum lor numai la carieră nu le stă mintea!

Financiar, este o săptămână plină, datorită muncii, a simţului şi imaginației financiare de care vor da dovadă.Atenție însă, undeva pe 26 şi pe 27 decembrie, că din dorinţa de a face bine cuiva, gen împrumutat o sumă consistenă de bani, să nu se trezească cu contul gol.

Şi la ei riscul unei intervenţii chirurgicale în regim acut este foarte mare. La fel ca şi Berbecii, poate fi vorba despre peritonite sau despre apendicite acute, dar şi pentru diverse altele.

Un pahar de suc de portocale sau un pahar de suc de lămâie în fiecare zi, timp de o lună, vă aduce organismului lor numai beneficii. De asemenea, puţină mişcare nu strică, un abonament la o sală de fitness, alături de o dietă personalizată, va contribui din plin la sănătatea lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top