Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Săgetător. Deşi, din multe puncte de vedere, drumul acestor nativi s-a deschis, tensiunile la nivel financiar şi de afaceri rămân actuale.

Foarte multă încrâncenare pentru a păstra lucrurile aşa cum sunt, dar din păcate încăpăţânarea nu are nimic în comun cu ambiţia. Tensiunile afectează bunul mers al afacerilor pentru că mintea lor a rămas centrată pe lucruri care nu mai funcţionează.

O serie de schimbări radicale sunt posibile în sfera profesională. Acestea îi vor implica indirect, deși, dacă își vor pune în practică inițiativele ar putea transforma totul în jur. Măsura în care acest lucru va fi adecvat și profitabil pentru ei, o vor spune circumstanțele.

Afectiv nu sunt probleme semnificative, deși sunt posibile situații interesante și chiar amuzante legate de familia sa.

În ansamblu, dispun de ajutor astral care foarte probabil să le ofere o motivație serioasă și un impuls puternic pentru dezvoltarea viitoare. Sunt posibile și o serie de bonusuri care în momentul de față, sunt doar previzibile. Zile grele: 29 şi 30 decembrie.

Sfera relațională s-ar putea dovedi destul de pașnică pentru Săgetător, poate chiar prea pașnică. Cu toate acestea, trebuie subliniat că acest lucru se va întâmpla doar în prima decadă, ca apoi să înceapă să simtă schimbări serioase în jurul lor.

Situația se va schimba rapid. Săgetătorii care sunt singuri este puțin probabil să-și împlinească destinul în septembrie, dar noile contactele le pot scoate în cale oameni pe care îi vor numi ulterior prieteni adevărați.

În ansamblu, această perioadă va fi bună atât pentru Săgetătorii singuri, cât și pentru cei care au deja un statutul de om căsătorit. Cele mai importante aspecte se vor referi la rudele apropiate.

Sunt posibile și unele ciudățenii, precum și situații care mai târziu îi vor face să se amuze mult timp după aceea. Pe 28 decembrie lucrurile se tensionează, femeile mai ales au darul de a intra în conflicte cu vecinii. Este posibil să izbucnească un conflict şi între surori vis-a-vis de cine are mai mare grijă de părinţi.

Totuşi, pentru cei angajaţi, eliberarea Casei muncii le mai îndulceşte niţel săptămâna făcându-i să uite de stresul cotidian. 27 decembrie le mai poate aduce o înţelegere de natură contractuală, posibil să fie ceva de genul unui contract prenupţial pentru cei care se căsătoresc, dar poate fi vorba şi despre un contract pentru un spaţiu sau cabinet unde cei cu profesii liberale să-şi poată desfăşura activitatea.

Cei angajați sunt sfătuiți să nu ia în considerare noi acțiuni ci să își facă treaba, iar dacă au inițiative, atunci ar trebui să le pună în mișcare. În această privință, nu trebuie să le fie teamă că pierd ceva pentru că nu riscă nimic, mai ales că în cercul lor vor găsi cu siguranță oameni care să îi sprijine.

Cu toate acestea nu se vor plânge de lipsa banilor, ar fi o explicație pentru cheltuielile de familie, dar mai ales pentru propria sănătate. Au bani în măsura în care își pot satisface diferite cerințe.

Cronicizarea unor boli, frecvenţa din ce în ce mai crescută a puseelor acute le dă de gândit şi, în sfârşit, îşi vor face timp şi pentru ei şi vor merge la medic. Nu le-ar strica nici puțină mișcare – sala de sport sau pur și simplu plimbări lungi. Terapiile alternative, curățarea organismului de toxine vor fi posibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top