Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 13 – 19 mai 2018 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – PEȘTI. – Deşi săptămâna debutează furtunos, lucrurile se vor linişti rapid.

Totuşi, mare atenţie, cei care sunt plecaţi în concediu şi mai ales, cei plecaţi la mare, indiciile care sugerează accidente legate de apă sunt extraordinar de puternice şi îi vizează, în special, pe cei tineri care cu spiritul de aventură, tipic vârstei, pot face o greşeală care să le fie fatală.

Vor exista anumite nuanțe de care vor fi nevoiți să țină cont, pentru a evita greutățile și pentru a obține rezultatul care să le satisfacă dorințele cel mai intime. Cu toate acestea, nu vor depune eforturi deosebite.

În domeniul muncii, vor dezvolta inițiativele pe care le au, vor face un pic de efort, dar la final vor obține cu siguranță rezultatele de care au nevoie pe parcurs. Vor ajuta alte persoane să avanseze în carieră.

Este puțin probabil ca sfera relațiilor personale să evite chiar toate conflictele, deși în timpul primei decade li se va părea că toate merg într-un ritm haotic. Să nu îi deranjeze pentru că totul va funcționa cum spun eu, ceas pentru ei, cu siguranță.

Foarte îndrăgostiţi de parteneri sau de soţi, cei care sunt în cuplu vor avea o săptămână de vis, cu accent pe 25 şi pe 26 decembrie.

Celor singuri, astrele nu le garantează un succes extraordinar, dar există o șansă reală să își întâlnească destinul. Bineînțeles, în această privință nu trebuie să se îngrijoreze dacă la început nu vor ști încotro merge relația. Eu îi sfătuiesc să lase lucrurile să curgă, să nu le fie teamă de apropiere.

Este important să păstreze această distincție, chiar dacă la început vor fi lunecoși, indeciși, trebuie să înțeleagă că așa este jocul iubirii, nu înseamnă că alunecă în ipocrizie.

Pentru cupluri, multe incertitudini în această lună, au senzația că sunt pe nisipuri mișcătoare și abia spre sfârșitul celei de-a doua decade, vor simți terenul ferm sub picioarele lor, o stabilitate care se pare le-a lipsit de ceva timp.

Este puțin probabil să se confrunte cu stări conflictuale, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie tot timpul relaxați. Dacă înțeleg intuitiv că ceva nu este corect, ar face mai bine să o spună clar.

Peştii care lucrează în domeniul artei vor fi susţinuţi în tot ce întreprind, au posibilitatea săptămâna aceasta să iniţieze proiecte noi, dar le spun de pe acum, să nu plece la drum până nu au toţi sacii în căruţă, adică nu au totul bine pus la punct.

Zile faste: 27 şi 29 decembrie. Dacă lucrează pentru ei, nu vor tolera conflictele dintre subordonați. Dacă sunt angajați ca majoritatea, atunci să acorde o atenție mai mare cooperării cu colegii.

În primul rând trebuie să existe comunicare dacă doresc să atingă o anumită poziție în ierarhia firmei sau a instituției în care lucrează, ei nu trebuie decât să își facă treaba.

După aceea, ar fi logic să acorde atenție alternativelor, mai ales dacă iau în considerare faptul că tot ceea ce au învățat ori știu se fac cunoscute la modul cel mai activ.

Cu toate acestea, cele spuse mai sus nu schimbă faptul că realizarea unei creșteri financiare semnificative este realistă și nu numai de viitor. Ziua la care să fie atenţi: 28 decembrie.

Şi la capitolul sănătate stau bine, totul este să nu recurgă la întăritoare care îi pot revigora pe moment, dar care pot genera dependenţe din care să iasă cu foarte mare greutate apoi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top