Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Fecioară

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Fecioară. Aceşti nativi nu ar trebui să se plângă de nimic. Au șansa să-şi pună în mişcare ideile şi realizările la un nivel fundamental nou.

Pentru unii acest lucru ar putea implica exclusiv realizările legate de muncă, dar alții ar putea lucra la o scară mai largă, au o viziune proprie, extinsă, asupra lumii și ar putea obține rezultate mai bune.

Vor dezvolta circumstanțele în felul lor propriu, particular, deci ar fi logic să nu fie formali, ci mai degrabă să acționeze cât mai original posibil. Nu trebuie să fie atenți doar la ceea ce se întâmplă în altă parte, dacă nu vor să călătorească.

Nimeni nu va risca să se confrunte cu ei acum, trebuie să facă uz de acest lucru – cel puțin în ceea ce privește propria imagine, de care au nevoie. Totul va funcționa ceas pentru ei, trebuie doar să creadă în sine. Au libertatea de a-şi schimba viața conform dorințelor pe care le au și de a-şi atinge obiectivele în viață.

Relaţional, nu cred ca ei să aibă probleme, dimpotrivă, multe Fecioare îşi vor pune pirostriile în această săptămână. Pentru multe Fecioare, va fi o săptămână de schimbări semnificative, dar un alt lucru este important – toate aceste schimbări le vor întări, le vor face mai puternice și, în viitor, le vor ajuta să fie fericite. Tot acum, Fecioarele singure ar putea să-și întâlnească destinul.

Nu trebuie să caute acest lucru deliberat, altfel nu vor mai surprinde deliciul circumstanțelor favorabile dezvoltării. Trebuie să aibă o viziune mai largă asupra situației.

Acest lucru se referă se referă la cuplurile în care unul din parteneri este Fecioară şi care ar putea rezolva problemele presante, fără dificultate, chiar acum. Trebuie doar să înțeleagă ce este cu adevărat important pentru ei.

Fecioarele aflate în concediu să fie atente la accidentele legate de apă. Pe de altă parte, nu este momentul să se apuce să investească în casă, nu acum, să mai aibă puţină răbdare că lucrurile se vor aşeza, după 15 ianuarie încolo, o vor putea face.

Posibil ca unele cupluri să se ocupe niţel de propia sănătate şi, de mânuţă, vor merge să-şi facă o serie de controale medicale. Zile bune: 27, 28 și 29 decembrie.

Profesional se bucură de apreciere şi de susţinere şi cred că le-ar prinde bine acum să ceară ce îşi doresc, să nu mai amâne, pentru că vor primi.

Nu întâmplător sintagma biblică spune cere şi vei primi! Au idei practice, dovedesc fiabilitatea lor şi cu puţină imaginaţie, dar şi cu stereotipia minţii analitice a Fecioarelor, îi vor face pe cei care le ascultă să vadă latura progresistă a ceea ce propun. Dacă lucrează pe cont propriu, să nu refuze inovațiile promițătoare, adică nu se grăbescă de ele.

Puţin conservatorism nu le va face rău, doar puțin, deoarece în acest moment cei care se concentrează cu tot sufletul pe progres, vor câștiga. Situația s-ar putea dezvolta într-adevăr imprevizibil, dar în cele mai multe situații vor avea ocazia să iasă victorioase. Şi, uite aşa, pe 27 şi pe 28 decembrie, se vor pomeni cu noi responsabilităţi, lucru care nu le displace.

Dacă lucrurile merg bine profesional, nici planul financiar nu este de lepădat. Stabilitatea fluxului financiar este dată nu doar de parcimonia cu care îşi administrează bugetul, dar şi de ingerinţele minime necesare lor.

Că sănătate, rămâne sensibilă axa digestivă şi deşi sunt atenţi cu tot ce mănâncă, acum sunt vulnerabili la tot felul de intoxicaţii datorate alimentelor. Alții se vor concentra pe menținerea stării de sănătate prin practicarea exerciţiilor fizice și a unei diete sănătoase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top