Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Berbec. Este o perioadă de revenire cu picioarele pe pământ cum s-ar spune, după o vară incendiară, la propriu şi la figurat.

Contactele sociale și ajutorul celor din jur vor juca un rol major în realizările lor, ceea ce nu este puţin dacă ne gândim la cât au fost ei de blocaţi în urmă cu câteva luni.

Pun interesele celorlalţi înaintea intereselor personale, lucru de admirat, iar înţelegerea şi colaborarea vor fi cuvintele cheie în această lună pentru personalitatea lor. Exceptând ziua de vineri, 29 decembrie, când atmosfera se poate tensiona brusc pentru câteva ore.

Pe de altă parte, săptămâna poate avea coloratură de vacanţă cu tot ceea ce implică ea, dar poate aduce surprize în plan profesional, în cel relaţional, un câştig de natură nu atât spirituală, cât mai de grabă materială, în sensul că Berbecii pot primi acum răspunsuri care vin pe căi subtile, prin rugăciune să spunem, iar ei să se simtă iubiţi de Dumnezeu.

Pot primi veşti oficiale despre o situaţia complicată cu iz juridic prin care să fie anunţaţi că a încetat orice acţiune penală împotriva lor.

Pentru unii Berbeci este posibil ca unele probleme de la locul de muncă să fie mutate în plan relaţional, promisiunea de a pleca undeva în afara oraşului să nu se poată îndeplini; pentru alţii, soţia, fetiţa, mama sau soacra se pot confrunta cu probleme de sănătate, acute, cum ar fi o răceală de zile mari, agrementată cu pusee de febră la fel de mare, doar suntem pe tărâmul Berbecilor şi se văd nevoiţi să amâne, ba mai mult, se vă nevoiţi să alerge fie pe la urgenţă, fie după medicul de familie pe 25 și 26 decembrie, chiar de Crăciun.

Alți Berbeci ar putea avea noroc de o întâlnire neașteptată, dragostea este un factor important pentru ei și îi va urmări cu asiduitate pentru că vor fi romantici şi vor avea o carismă aparte. Pentru tinerele cupluri viața intimă va fi foarte pasională și poate aduce chiar la o sarcină.

Dragostea va însemna pentru ei entuziasm și fascinație. Dar, pentru cei mai mulţi dintre ei, săptămâna vine cu o destindere generală, cu o impulsionare a energiei care se va materializa prin diverse momente aducătoare de voie bună.

Pe 27 şi pe 28 decembrie pot semna contracte benefice pentru firma în care lucrează sau pentru propria firmă, după cum,la fel de bine pot demara, în sfârşit, proiectul pe care şi-l doresc de foarte multă vreme, pot primi sarcini care să le pună în valoare energia debordantă. Pentru ei aspectul profesional este unul foarte bine susţinut acum și vor avea parte de un sfârșit de an neașteptat de bun.

Aş spune că nu sunt probleme financiare, ba dimpotrivă, se pot bucura de uzufructul unor moşteniri, tot binele pe care l-au dat unora care au avut probleme, acum li se va întoarce în buzunare înzecit, ce mai, este un moment bun pentru formarea de noi parteneriate. Membrii familiei și contactele sociale vor fi întotdeauna dispuși să le sporească prosperitatea fiscală. Zile foarte bune – 27, 28 și 29 decembrie.

Vor trebui să fie ceva mai atenţi la alimentaţie, deoarece excesele sau alimentaţia proastă încep să îşi arate semnele. Exercițiile fizice adecvate și atenţia la alimentaţie îi vor ajuta să nu îşi facă griji. Sănătatea emoțională este la fel de importantă ca și sănătatea fizică și poate fi îmbunătățită prin meditație, cursuri de dezvoltare personală sau voluntariat în diverse servicii sociale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top