Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Vărsător. S-ar putea să fii tentat să rămâi acasă mai degrabă decât să mergi la muncă sau să îţi termini sarcinile. Cred că este ceva ce ar putea fi programat din timp pentru că este important să obții restul de care ai nevoie, dar poate nu chiar de la începutul săptămânii.

Pregătește-te să te relaxezi totuși. Dacă te simți obosit este de la Soarele care se mișcă prin Taur în Casa a 3-a a comunicării, joi, 26 aprilie. Seamănă cu o întoarcere în pântecul matern. Ai ocazia să te îngrijeşti și să îţi completezi energia.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Vărsător

Dacă te sună cineva cu un proiect interesant, nu spune imediat da. Ai nevoie de timp pentru a te întoarce în contact cu corpul tu și pentru a-ţi găsi echilibrul spiritual. Cu prudentul Saturn și un Pluto puternic în Casa de spiritualitate care este Casa a 12-a, şi unde va intra în retrogradare, pregăteşte-te pentru o coborâre interioară, în tine și pentru munca cu Sinele, pentru că acest lucru funcționează cel mai bine atunci când eşti împăcat cu tine însuţi/însăţi.

Există un fost sau fostă prieten/ă care cere o altă șansă? Sau ai căutat și ai găsit pe cineva pe care l-ai folosit în social media iar acum te întrebi dacă ar trebui să îl contactezi? Lucrurile se întâmplă pentru un motiv, așa că dacă mai simți o legătură cu el/ea de ce să nu te mergi? Există un confort familiar în toată povestea. Sentimentele pot fi confuze în timpul weekend-ului, mai ales când eşti sfâșiat între două opțiuni la fel de atrăgătoare. Este un moment în care părerile prietenilor ar putea fi utile.

Profesional, eşti gata să faci un pariu. Nu îţi place să fi blocat în rutină și te revolţi pe orice slujbă în care trebuie să faci același lucru în fiecare zi. Dacă există o șansă de aventură sau provocare, eşti mereu în căutarea acesteia. Vestea bună este că daunele pe care le-ai suferi ar fi despăgubite. Foloseşte această perioadă pentru a te promova în cel mai bun mod posibil.

Financiar, lucrezi din greu pentru a-ţi plăti datoriile, pentru a te bucura de o calitate mai bună a vieții. În urma apelurilor telefonice către companiile cărora le datorezi bani, vei fi chemat pentru a organiza planuri de plată realiste. În același timp, fii alături de familie, de partener sau implică-te în activități creative. Soldul trebuie menținut la zi.

S-ar putea să resimţi un sentiment subtil de anxietate care te paşte de ceva timp şi acum începe să se ușureze. E ca și cum un consum nervos te-a obosit mai mult decât de obicei. S-ar putea să resimți acest lucru ca și cum o greutate a fost luată de pe umerii tăi în zilele și săptămânile viitoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top