Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Taur

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Taur. Ai putea să te confrunți cu o criză legată de credință la începutul acestei săptămâni și care ar putea să te inspire să renunți la mentalitatea limită și să adopți o perspectivă mai largă asupra lucrurilor și a vieții. Dă atenție instinctelor tale, legat de aceste aspecte.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Horoscop săptămânal Minerva 22 – 28 aprilie 2018 Taur

Dacă ceva merge bine, mai mult ca sigur o vei simți în profunzime. În caz contrar, corpul tău va reacționa și îți va trimite semnale pe care va trebui să le traduci.

Tot ce trebuie să faci este să asculți atent mesajele sale. Cu toate acestea, s-ar putea să îți fie de ajutor să discuți această problemă cu prietenii sau cu alții cu care ești pe aceeași lungimea de undă. Cineva îți poate da sugestii care să te deschidă spre lume cu totul nouă.

Cu un accent deosebit asupra sectorului spiritual, săptămâna viitoare ai putea să vezi schimbări pozitive care au loc, pe măsură ce Mercur revenit în mers normal, îți va permite să te simți mai stăpân pe tine și pe situație. În cele din urmă, luna în creștere ar putea să te încurajeze să te ocupi de o practică spirituală care te va ajută foarte mult.

Dacă o anumită problemă pare să fi rămas nerezolvată în relația care pare că s-a poticnit, atunci probabil poziția corpurilor cerești va face ceva pentru a te ajuta să depășești această dilemă. Trebuie doar să privești evenimentele dintr-o perspectivă nouă, ceea ce înseamnă să te întoarci din nou și să găsești singura soluție care poate să rezolve aspectele dificultății cu care te confrunți. Nu trebuie decât să crezi că o poți găsi.

Nimic nu te poate opri din punct de vedere profesional. Ești priceput și abordezi lucrurile la locul de muncă cu mare forță și convingere. Orice ai nevoie îți este la îndemână, indiferent dacă îți dai seama sau nu. Dintr-o dată, tot ceea ce faci se potrivește perfect.

E o săptămână foarte ocupată pentru tine. Aspecte benefice vor influența Casa banilor proveniți din muncă proprie și a valorilor personale, sporind fondurile, ceea ce este minunat. De asemenea, te vor ajută să faci un plan pentru ca banii tăi să sporească. Folosiți un plan de economii pentru pensie, disponibil online pentru a te ajuta să afli cât trebuie pus deoparte în fiecare lună pentru a vă bucura de viață confortabilă după ce părăsiți locul de muncă.

Vei avea tendința să fi mai deschis și față de sentimentele tale datorită aspectelor planetare. Este un moment numai bun pentru tine, să strângi informații și să te repoziționezi în lume. Folosește ocazia de a te verifica și de a-ți stabili obiectivele de sănătate pentru întreg anul.

Cu tranzitul de marți și de vineri, 24 și 27 aprilie, ești în măsură să îți extinzi sfera socială a relațiilor sănătoase. Consideră relațiile importante ca parte a sănătății tale generale!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top